3881 entry daha
  • paralı özel otoyollar varken ücretsiz devlet yollarını tercih eden bir milletin, yapılınca tüm dünyanın parasını verip özel kanalı kullanacağını zannederek yapmak istediği para israfı proje.

    40 liranın hesabını yapıp körfez köprüsünden geçmek yerine eskihisar feribotunda kuyruk oluyorsunuz arkadaşlar, komikleşmeyin lütfen.

    gerçi ben destekliyorum aslında bu kanalı, %60'ı fakirlik sınırının altında asgari ücretle geçinen bir millet 5'li çeteyi yeterince doyuramıyor. bu köle toplumun sahiplerine daha fazlasını vermesi gerekiyor. bir canınız kalsa, onu da vereceksiniz, ne yoksa hain misiniz? bu yüzden geçiş garantili bir kanal yapıp devlet kasasından her gün milyonlarca dolarlık ödeme yapmalıyız 5'li çeteye.

    adam milletin amına koyacağız dedi o kadar, adamı yalancı mı çıkartacaksınız? geçiş garantili köprülere her gün ödenen para yaklaşık 10 milyon tl civarı. yeter mi? yetmez. günlük 10 milyon nedir ya, itibardan tasarruf mu edeceksiniz yoksa? ama bir kanal yapılsa, her gün 10 milyon dolar falan garanti ücreti ödesek.. ohh, yarasın paşama.

    cengiz, kolin, limak, kalyon, makyol, ne yani bu adamlar taş mı yesinler? oğulları 3. mercedes, 2. ferrarilerini alamayacaklar mı? passat mı çeksinler yanlarına? daha katarlı kardeşlerimiz var..
911 entry daha
hesabın var mı? giriş yap