8 entry daha
  • - her canlı ölümü tadacaktır
    turritopsis dohrnii: hold my beer!

    kendini yenileyerek ölümsüz kalabilme "ihtimali" olan canlı. insanların ölümsüzlükten ne anladığını da bizlere gösterebilen canlıdır zannımca. ölümsüzlük şey değil arkadaşlar; - "ben senin karnına bıçağı sapladım!" - "eee," -"ama sen öldün! hani ölümsüzdün?" böyle bir şey değil. muhtemelen insanlık ölümsüzlüğü bulursa şöyle bir şey olur: ölme ihtimalin devam eder fiziksel saldırıyla, trafik kazasında vs. yani senin kafanı koparsalar nasıl yaşayacaksın? ama yaşlılıktan kaynaklı hücrelerin vs. yaşlanmasıyla ölme ortadan kalkar. başına bir şey gelmezse sonsuza kadar yaşayabilme "ihtimalin" doğar. öbür türlüsü o dediğiniz filmlerde olur zaten.

    bu arkadaşta da aynısı var. "beni bıraksan şöyle rodos'a ibiza'ya, yanında da netflix ve spotify, sonsuza kadar yaşarım." diyor hayvan. ama sen tutup da hayvanı alıp uçurumdan aşağı atarsan ölür tabii. superman bile ölüyor en nihayetinde.

    bu hayvanla ilgili hoşuma giden detay da dindar tayfanın vereceği reaksiyon. bilmiyorum var mı hiç bakmadım ama. sorularlaislamiyet.com'un yapacağı kıvırmalar o kadar gözümde canlandı ki... muhtemelen "kıyamet kopunca bu hayvan da ölecek." filan diyeceklerdir yok ejderha indi aq.

    (bkz: #122180898)turritopsis nutricula
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap