27 entry daha
  • buradan indirdiginiz sarkiyi (en azindan bugun indirilen) calarken propertiesine baktiginizda 20 subat 2008'den sonra dinleyemeyeceginiz yaziyor. windows saatini mesela nisan 2008 yaparsaniz sarkiyi artik calmiyor. ama bu 40 gun icinde 100 kere cd'ye yazabilirmisim, ne kadar guzel, ama cd'deki wma o tarihten sonra calismayacak.

    ek bilgi: indirilen sarkilara yaklasik bir ay sure veriliyormus, bu sure doldugunda (yukaridaki ornekte 20 subat) hala adsl abonesiyseniz bir ay daha uzatiliyormus. bu da demek oluyor ki adsl aboneliginizi kapattiginizda sarkilari dinleyemeyeceksiniz.

    ayrica yeniden windows kurmadan once c:\documents and settings\all users\drm klasorunu yedeklemezseniz lisansiniz silinecegi icin sarkilari bir daha dinleyemezsiniz (destek hattini arayip lisansin yenilenmesini isteyin diyor ama oradakilerin birsey anlamayacagindan eminim). bu klasoru hem gorunmez hem de korumali sistem dosyasi oldugu icin bu tur dosyalari gorebilmek icin gerekli ayarlari yapmak gerekiyor (my computer / tools / folder options).
197 entry daha
hesabın var mı? giriş yap