• ön edit:

    nihat genç twitter hesabından cevap vermiş:

    "mizahı anlamayan bir nesle hiç aşina değiliz ve ironiyi anlamayan bir nesle alışmaya hoş görmeye de hiç niyetim yok!
    hu ekşi sözlük, kara cehalet oralara ne zamandır sirayet etti!" demiş.. ve ardından da ikinci bir tweet ile :

    "ey memleket, cehaletten korkmaya utanmaya dahi vakit kalmıyor, çok geç artık, cehalet zehirli kara hain bir bıçak gibi çoktan gırtlağa yapıştı, gerçi, fetö'nün donunu koklamış yüzlerce liberal yazarın fink attığı bir sosyal ortamdan nasıl bir gençlik bekliyorsunuz!" demiş.

    yani bize ironi yaptığını, mizah yaptığını ciddiye alınmaması gerektiğini söylemiş. öncelikle bu ironiyse ve ben anlamadıysam özür diler entrymi silerim demiştim. kişinin kendisi "ironi" olduğunu söylediği için kendisinden özür diliyorum. ve aşağıdaki entrymde bulunan taraflı yorumumu siliyorum.

    ama kendisine de naçizane şunu tavsiye ediyorum: sevgili nihat genç, yazdığın yazıdaki ironi ve mizah, okuyanların %80 i tarafından anlaşılmıyorsa (twitter'da attığın tweetin altına yazılanlardan ve ekşi sözlükteki entrylerden bunu anlayabilirsin) sorun bizde değil sendedir.. bir okurun olarak daha dikkatli ve özenli olman dileğiyle..

    yazarlar için edit: ironi olduğunu savunan yazar arkadaşların hepsi birbirinden farklı şey anlamış. biri "esnaflara laf sokmuş" diyor, biri "hükümete laf sokmuş" diyor.. biri "gündem değiştiren gazetecilere laf sokmuş" diyor vs vs. komiksiniz gerçekten.

    edit: aşağıdaki yazarlar ikiye bölünmüş durumda, yarısı ironi olduğunu yazmış, ben de dahil diğer yarısı burada ironi nerede diye soruyor??? nerede, nasıl bir ironi var? eğer var ise nihat genç'den özür diler ve bu entry'i silerim. ama ben hâlâ bir ironi olmadığı kanaatindeyim..

    nihat genç tarafından atılan tweettir.

    aşağıda tweeti ve linkini paylaşıyorum;

    "sayın cumhurbaşkanım, harbi bir anlaşma yapalım, sizler, kafe, kahve ve lokantaların kaldırım ve sokağa sandalye ve masa çıkartmasına izin verin biz de karşılığında şu sedat peker işini unutalım ne videosunu izleyelim ne konuşalım, saygıyla!"

    https://twitter.com/…tatus/1399282542260457472?s=19
153 entry daha
hesabın var mı? giriş yap