452 entry daha
  • arada bir kafayı instagram'la bozmuş dangozun biri çıkıyor, uygulamaya bir uygulamanın kullanıcılarına iki sövdükten sonra alkışları toplayıp gidiyor. bu insanlar, "instagram kullanmayanlar aydın kişiliklerdir, hepsini korumalıyız. *panik* allah'ımmmm bir avuç müthiş insan kaldık buluşup birbirimizi pandiklemeliyiz:(" minvalinde acayip acayip övünüp kaçıyor, weird flex but ok kardeşlerim. bir insan neden allah'ın bir uygulamasını kullanmamakla övünür, bir insan neden -yine- allah'ın bir uygulamasını kullanan insanların hepsini aynı kefeye koyar? instagram sövme başlıklarına girince programı kullanmamakla övünen; fakat yazdıklarından anladığım kadarıyla yarak gibi biri olduğu her halinden belli olan insanların hezeyanlarını okuyorum. hayatta anca bu kadar boş olursun; hiçbir ilgi alanın, sevdiğin bir şey/konu olmaz da gider elin programına bilenirsin.

    instagram kullanmıyor olması sebebiyle "sürünün bir parçası değilim" havası atan veya alttan alttan "aaa instagram'ım yokmuş, yaşamıyomuşum meğer ahı ahı" esprileri yapmaya çalışan insandan vizyon, misyon beklememek gerekir. atmaya çalıştığınız üç kuruşluk havadan gözlerim yandı, midem bulandı. naneli şeker emcüklerken maske taktığımı unutuyorum, gözlerimin içi yanıyor aha tam öyleyim şu an. sırf instagram kullanmıyorsun deyu insanların doğum gününü kutlamadığını düşünüyorsan eğer, elin programına bok atacağına doğru düzgün arkadaşlar edinmeye çalış. bacılar sana yürümek istiyorsa instagram neyin dinlemezler merak etmeyesin. ohoooo daha en basit şeyleri anlayamamış insanlara instagram uygulamasını anlatacağız oturup.

    vallahi benim hava atacak özelliğim yok. uygulama üç senedir kapalıydı bende, sonra tekrar açtım. canım sıkılırsa tekrar kapatırım, amma mesele etmişsiniz. kimse sizin kadar detaylı düşünmüyordur. geçen uzun mehmet camii haberleri düştü, arattım deyu keşfet'im camiyle doldu. bana erkek götü gösterin kardeşim, gösterin de layklayalım, camiyi ne yapacam. he bu arada, az çakal değilsiniz. instagram kullanmıyorsanız ekşi sözlük üzerinden ilgi kovalıyorsunuz. instagram kullanan insandan farkınız olduğunu mu düşündünüz?
258 entry daha
hesabın var mı? giriş yap