• pendik'te fidye için kaçırdıkları adamın akrabalarından fidye alamayınca şahsı vahşice öldürüp bahçeye gömen pakistanlı çetedir.

    ne kadar kozmopolit bir ülke olduk, değil mi?

    ümmetin lideri, galaksinin reisi sağolsun.

    çok yakında kimsenin can, mal ve namus güvenliği kalmayacak.

    logaritmik hızla çoğalan mülteciler, türkiye diye bir şey bırakmayacaklar ortada.

    geçen bir tanıdığım, tesisat tamiri için internetten usta çağırıyor.. yanında bangladeşli, at hırsızı kılıklı, eli şeyinde bir çırak ile çıkıp geliyor herif.. bizim tanıdık, küçük kızını odaya sokuyor ve "işleri bitinceye kadar burada kal, seslenmeden çıkma" diyor. yanında kıza bir şey yapamaz ama görür, saplantı yapar, takip eder, tenhada kız yalnızken bir şey yapmaya kalkar diye korkuyor. neyüdüğü belirsiz, türkçe dahi bilmeyen, genç ve cahil erkekler bunlar. her şey olabilir. nitekim haber bültenlerinde görüyoruz tecavüz ve cinayet ile sonuçlanan emsal olayları.

    düşünebiliyor musunuz, babası kızını korumak için böyle bir önlem almak zorunda kalıyor. gerisini siz düşünün. kimsenin can, mal ve namus güvenliği kalmadı şimdiden.

    bu sorun ilerleyen yıllarda pkk terörü kadar can yakmazsa, ben de bir şey bilmiyorum.

    --- spoiler ---

    pendik'te pakistan uyruklu 4 kişi, afgan uyruklu 4 şahsı fidye için kaçırıp kirada kaldıkları gecekonduda rehin aldılar. şüpheli şahıslar kaçırdıkları kişilere işkence edip para istediler. katil zanlıları daha sonra kaçırdıkları 3 kişiyi serbest bırakıp bir kişiyi rehin tutmaya devam ettiler. rehin tuttukları kişiden istedikleri fidyeyi alamayan şüpheliler işkence ettikleri şahsı öldürüp oturdukları evin bahçesine gömdüler ardından kayıplara karıştılar.

    --- spoiler ---

    kaynak burada
121 entry daha
hesabın var mı? giriş yap