12 entry daha
  • açılın ben geldim...

    her tür böcek ilacını deneyip sonuç alamadığım kafayı yediğim günler oldu. böcek fobim var. uzun uğraşlar sonucu çözümü buldum. öncelikle alacağınız her tür zehir böceğin kendini öldürür taşıdığı yumurtaya zarar vermez. ve böcek öldükten sonra yumurta kendi kendine gelişir ve yeni yavrular ortaya çıkar. fakat benim size öğreteceğim formül yumurta dahil tüm böceği eritiyor.

    1 ölçü borik asit (beyaz toz formunda)
    yarım ölçü pudra şekeri (lezzet)
    2 çay kaşığı ayçiçek yağı (koku)

    öncelikle hamam kalorifer vb her iblisimsi böcek ayçiçek yağına ve kokusuna bayılıyor. kalori bakımındanda şeker türevlerini tüketmeye istekliler.

    borik asit ve pudra şekerini karıştırın. bir çay tabağına alın. üzerine ayçiçek yağını damlatın. bu tabak gibi evinizin büyüklüğüne göre 2-3 tabak hazırlayın. bu orospu çocuklarının takılmayı sevdiği dolap içi tezgah altı gibi sıcak nemli yerlere tabakları koyun. iblisimsi böcekler siz gece uyurken ziyafet çekecek. ama o da ne midede bir yanma. tam soda içeyim geçer diyecekken erimeye başlayacaklar. size de arkada kalan boş kabukları çöpe atmak kalacak. yapın bunu sonra bana teşekkür edeceksiniz. ddt den tut alman malı özel zehirlere kadar her şeyi denedim ama bir tek bu çözdü.

    not: bu karışımı gıdanızdan çocuklardan ve evcil hayvanlardan uzak tutun.
hesabın var mı? giriş yap