7 entry daha
  • esasen black pill ile yeni tanışan insanlar için yazıyorum, yuttuğun bayatlamış pill kana karışmadan...(*)

    bir erkek kadınlar tarafından seçilmekten bahsediyorsa black pill diyerek maval okumasın kimseye; zira erkeklerin kadınlar tarafından seçildiğini iddia eden kişiler sadece üstü kararmış bir blue pill almışlardır, başka bir şey değil!

    her ay ruhsal durumları değişen, ota boka dahi aşık olabilecek kadınların sorunlu doğasının farkında olmayan, onları manipüle edemeyen bir erkeğin tipinde değil, ancak duygusal zekasında zayıflık vardır.

    aslında black pill yoktur, çirkin olduğuna inanmış ya da inandırılmış veya gerçekten çirkin olan ergen ve ümitsiz bireyler vardır. evet, kesin olan tek şey şu ki, bu bireylerin düşünsel olarak ergen olduklarıdır.

    her vicdansız insan kendi cehennemini kendisi yaratır. black pill felsefesine sahip insanların içinde bulunduğu durum da böyledir. kendisiyle barışık olmayan bir erkekle değil herhangi bir kadının beraber olmasını hiç kimsenin birlikte olmak istemeyeceği bir gerçektir. doğrusu şu ki insanın kendisini sevmesi için aynadaki görüntüsünü beğenmesine de gerek yoktur!

    bu bireylerin enerjisi o kadar düşüktür ki, onların varlıklarını hissedebilmeniz için illa onları görmeniz icap etmez. onları hissedersiniz, çünkü düşünceler enerji yayar.

    sürekli olarak olumsuz ve art niyetli duygular insanın gözüne, attığı adıma, duruşuna yansır. onları gördüğünüzde gözlerinden çıkan enerji sizi rahatsız edebilir; ta 50 metre ileriden adamın gelişinden, yürüyüşünden, bakışından bellidir bir sorun olduğu. onları durdurup 'aklından ne geçiyor, kafana taktığın şey ne?' deyip hesap sormak isteyebilirsiniz.

    kendilerine karşı acımasız olan bu bireylere birkaç yersiz ve gereksiz tavsiye olacaktır belki ama...

    - burnunu beğenmeyen bir insansan, bu durum senin psikolojini bozuyorsa kibirli burnunu aşağı indirip bir estetik cerrahına görünebilirsin.
    - şayet çeneni beğenmiyorsan o zaman da boş lak lak yapan ağzını kapatıp yine bir estetik cerrahına görünebilirsin.
    - alnını mı beğenmiyorsun, bak onun için de estetik yapıyorlar.
    - göbeğin mi var, onun için de liposuction diye bir şey var.

    her şeyin bir estetik çözümü olur da, kendine haksızlık eden akıl için olmaz, yalnızca ve her şeye rağmen pozitif düşünebilmekten, sevebilmekten, affedebilmekten başka.

    (*)...bu aptal pill'i kus evlat.
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap