81 entry daha
  • bu işi kısa sürede yapmış biri olarak ;

    yoğun zamanlarda ve diğer iş arkadaşlarının " 2 araç hallediver" dediği oluyor. bu doğru birşey değil tabi..gece de olsa en az 2 pompacı + vardiya amiri vardır orada.

    binlerce araca yakıt verdim. yalnış yakıt verme olayı başıma gelmedi (yalnış pompa taktığım oldu ama, her zaman çift kontrol prensibim sayesinde, yakıtı vermeden fark ettim. ya yorgunluk, ya bir müşterinin boş boğazlılığı veya aşırı yoğunluk veya hızlı çalışmak zorunda olduğumuzdan başımıza geldi. bazen de lakayıtlık. )

    pompanın atmadığı zamanlar oldu. depolar hava yapar, dışarı püskürtür yakıtı. bu başıma araçlarda geldi ve genelde başında olduğumdan anında müdahale edebildim.

    burda kritik nokta şu. bir motosiklete pompa takılıp gidilmez arkadaş. motosikletin başında duracaksın. net. hem deposu küçüktür cabuk dolar, hem pompa atmama durumda motorun tüm aksamları benzin olur ve etkilenir.

    istasyonlar ne kadar markaya bağlı işletilse de, böyle sorun ve problemler karşısında, anlaşmazlık oldu mu, git dava aç diyor. marka daha çok müşteri ilişkileri ile ilgili uyarılar gönderiyor bayiye. sanırsam istasyona sadece tavsiye niteliğinde uyarı yapıyorlar.

    edit :imla
86 entry daha
hesabın var mı? giriş yap