1027 entry daha
  • adam hala gelmiş "futbol piyasası içinde oluşan paradan alınan pay" diyor. bu dediğin parayı avrupa'dan 2 tane kulüp teklif etsin bizim teknik direktörlere, hiç itirazım olmaz. var mı öyle bir teklif, yıllardır yok. en son 20 sene önce terim gitmişti, bir daha da kimse arayıp sormadı onu da. bu bile sana buradaki futbol piyasasının adaletsizliğini, suniliğini anlatmalı. kulüplerin milyarlarca lira (yüz milyon dolarlarca yani) borcu var, hala gelmiş futbol ekonomisi diyor. batık zaten o ekonomi, yok yani öyle birşey, sana varmış gibi gösteriyorlar.

    nike sponsor oluyormuş, nike sana kendi ülkenin formasını 300 liraya satıyor. o sponsor olmasa, sen o formayı taş çatlasa 80-100 liraya alırsın. yani senin o formaya fazladan verdiğin para teknik direktörün cebine gidiyor. bastı mı kafa?

    o federasyonun kasasına giden her para bu ülkenin vatandaşının hakkı, vatandaşının parası. neden biliyor musun? senin meclisin, kendi çıkardığı kanunla, ülkedeki bütün futbol haklarını "millet adına" federasyona devretmiş. yani senin vekillerin senin olan hakkı devretmiş.

    o parayı her ile, ilçeye saha yapmaya kullansana, olmaz mı? para teknik direktöre gidince daha mı verimli kullanılmış oluyor? aldığı sonucu da gördük o teknik direktörün, efsane başarı elde etti 2 ay önce.
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap