10 entry daha
  • 2021 yaz okulunu yüz yüze yapmakla kalmamış , covid pozitif öğrencilerin de sınava girmesine müsaade etmiştir.

    tam daha kötüsü olamaz derken , yenisi geliyor . nasıl olur da ülkedeki insanlara daha kötüsünü gösterebiliriz şeklinde bir kafa takımı oldugunu düşünmeye başladım gerçekten.

    kovidliler ayrı sınıflarda sınava girecek açıklamasına istinaden sayın rektöre sorularımız ;

    1. kovid pozitif olan vakalar bu sınıflara ışınlanma yöntemi ile mi ulaşacaklardır ? zira kendileri toplu taşıma kullanamamaktadırlar .
    2. kovid pozitif olduğu halde herhangi bir test yaptırmayan kişilerin hes kodlarında yasak bulunmamakla birlikte , bu şahısların kovid olduğunu duruşlarından , bakışlarından mı anlayacak ilgililer.
    3. kovidlilerin sınava girdiği sınıfta bulunacak öğretmenler neye göre seçilecek ? gönüllülük esası olacak ise kendilerine bu ölüm görevi verilirken ne gibi garantiler verilecektir ?

    sınav sonrası edit : sınavda herhangi bir kovid koruma durumu yoktu , tam aksine maske çıkartmak bile serbestti .
    gözlemciler sınıflara 1 saat öncesinden alınıp kapalı yerde 1 saat bekletildiler.
    sınıflarda sıra arasında gerekli boşluk yani mesafe mevcut değildi , camları acıp kapatmak istek üzerine gerçekleşti. yani kapatılmasını isteyenler oldugu gibi , açık tutulmasını istenler de vardı.

    daha da enteresanı bu profesör doktor bey uzaktan eğitim öğrencilerin sınavını yüz yüze yapmasına rağmen avrupa programlarında sınavlar online oldu. bu demek oluyor ki türk insanının canı rektör beye göre avrupa insanının canından daha değersiz.

    inanıyorum rektör bey daha da iyi görevlere gelecek neticede hiçbir başarı cezasız , hiçbir başarısızlık ödülsüz kalmaz bu ülkede.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap