164 entry daha
  • 10 saatlik ders + nöbetle, sabah 8den 5e kadar, yemek yiyemeden, bir kere çay içme teşebbüsünde bulunmuş, onu da ancak yarim bırakabilmiş bir gün sonunda, bacaklarımı ve dahi beynimi hissedemezken gördüm baktım bir de yine başlanmış öğretmen düşmanlığına.
    ya sorsan burada herkes hak hukuk insanı, herkes minnoş.
    ya bir de gercekten karşıma gelin söyleyin bana yatarak para kazaniyosun valla diye *.

    bir ders saati 40 dakika,o 40 dakika içinde sınıfta bir dakika dikkatin dağılsa, sınıfı kendi kendine bıraksan, adamın bacağından tutup camdan sallandiriyorlar "şaka" diye. tek hedefi kaportacı olmak isteyen adamla, cerrah olmak isteyen adam yan yana oturuyor sınıfta, birisi soyadını bilmiyor,birisi çift basamaklari kafan çarpabiliyor. hepsini bi dengede tutmaya çalışıyorsun.
    hani o sokakta gördüğünuz "vay hiyar" dediginiz adamlar var ya, onlarin 30 tanesiyle basbasasin sınıfta,ve emin ol senin o sokakta gördüğün adam yontulmuş hali, onlar bize direkt ham olarak geliyor. inanin bizim bazen tek hedefimiz adam mezun olunca fatura yatırabilecek kadar bir görguye ve sorumluluğa sahip olabilsin diye. tabii tüm bunları gerçekten gelecekten bir şeyler bekleyen ve cabalayanlari harcamadan yapmalisin. yani baligi ve tatliyi aynı tencerede pişirip kokularinin birbirine gecmelelerini sağlamak gibi.
    adamın gun boyu ofiste çay içmekten disleri sapsari olmus, oturmaktan götü duzlesmis ettiği lafa bak.

    sen de emeğinin karsiligini alamiyorsan sen de ses cikar. senin bu halde olmanin sorumlusu ben değilim, niye benimle ugrasiyorsun. niye???
56 entry daha
hesabın var mı? giriş yap