• ön edit:
    venezuela'da adamın götünü keserler diyenler. hepiniz mi isviçre, isveç, norveç'te yaşıyorsunuz amk? son 1 haftanın cinayet haberlerine, gasp haberlerine bir bakın bakalım.

    venezuela hep mi böyleydi? ülkenin amına koyan chavez ve ondan sonra gelen otobüs şoförü maduro'dan sonra memleketin anası sikildi. dünyanın en büyük petrol rezervine sahip ülkesi bu hale bir günde gelmedi. aşağıda 15, 25 bin dolarlık villalar emin olun "ehonomi çoğeyi" iken 300 - 500 bin dolara satıldı.

    beyefendiler pencere demirlerini beğenmemiş. alın size kadıköy'ün göbeği https://www.google.com/…riqyqkbq!2e0!7i16384!8i8192 bakın bakalım demirsiz kaç pencere var. at yaprakları sizi :))

    asıl entry:
    darısı başımıza dediğim evlerdir. amk yerinde götü boklu 1+1'ler 2 milyon olmuş, başımızı sokacak ev alamıyoruz. umarım emlak balonu bir an önce patlar. "bizim ivi 1 milyin yidiyiz viriyilir" diyenler iyi göz gezdirsin. düşmez kalkmaz bi allah. ne oldum değil ne olacağım deyin.

    valla ailem olmasa basar giderim, 10 bin dolara ne müstakil evler var aklım çıktı. at gibi hatunlar da var. üü evlenir sabah akşam sevişirim. neyse, konumuza dönelim.

    vay anayi baciyi müstakil havuzlu ev 25 bin papel. 20 bine pazarlık eder alırım. pazarlık sünnettir.

    dikkatimi çeken ilk ev aslında bu oldu, fakat aramaya devam edince daha neler var üü.. müstakil. 16 bin usd çekmiş, ama bu yoklukta 9 bine fit oluruz. bi 3-4 bin de içine harcasam valla krallar gibi yaşarım.

    bu da hoşuma gitti. 25 bin dolar, bunu da 15 sallasan önünde güvercin gibi takla atarlar. orman manzarası enfes.

    buna bayıldım. okyanus kıyısında full müstakil.

    lan bu ne? bu fiyata burada ahır satmıyorlar.

    valla tansiyonum düştü daha da bakamayacağım. full liste burada. sahibinden.com'da olduğu gibi solda fiyat metrekare cart curt vererek ekonomik açıdan yaprağı yemiş bir ülkede fiyatlar ne alemde görebilirsiniz.
76 entry daha
hesabın var mı? giriş yap