4 entry daha
  • ibb başkanı sayın ekrem imamoğlu'nun "saplayarak" yaptığı açıklamalardır. troller dinliyor, yandaşlar izliyor; gözlerinde yaş kalplerinde sızı ile !!!
    şahsi fikrim ekrem imamoğlu'nun cumhurbaşkanlığı seçimlerine adaylığını gayri resmi ilan ettiği açıklamalardır. hayırlı olsun (inşallah)...

    "biz cesareti, yurt sevgisini ve mücadeleyi senden öğrendik atam..."ekrem imamoğlu tweet'i

    önemli not: başlık altında bolca kuduran aktrol bulunuyor. bu şans bir daha ele geçmez! engelle geç, az ötede kudurmaya devam etsinler..

    canlı yayın 2

    ibb başkanı ekrem imamoğlu: "bizim verilemeyecek hiçbir hesabımız yok. vatanseverliğimize, bayrağımıza, cumhuriyetimize olan duygularımızı sorgulayacak kişi henüz doğmadı."

    imamoğlu: " yanlış bilgilerle konuşan, "aldatılan" bir cumhurbaşkanımız var."

    imamoğlu’ndan erdoğan’a mektup yanıtı: "sayın cumhurbaşkanı utanılacak bir mektup arıyorsa seçimlerin hemen öncesinde cezaevinden (abdullah öcalan’dan) rakibim lehine alınan mektuba bakmalı." video
    (aboooooooovvvvvvvv)

    imamoğlu'ndan soylu'ya: "bunları tespit etmiş bakan, yerinde oturuyor, gevrek gevrek basın önünde söylüyor. o kişiler de ibb'de görev mi yapıyor şu anda? hemen içişleri bakanı görevinden istifa etsin o zaman."

    imamoğlu: "içişleri bakanlığı'nda oturan zat, 12 aralık'ta ibb'de 557 terörist olduğunu iddia etti, bir gün önce toplam terörist sayısının 160 olduğunu söylemişti. kendisi her verisi yanlış olan bir bakandır."

    imamoğlu: "ibb'de işe giriş prosedürü bellidir başvuru yapandan adli sicil kaydı istenir. bu kayıt adalet bakanlığı'ndan alınır. soruşturma açılacaksa adalet bakanlığı'na açılmalıdır."

    imamoğlu: "ne teftişi? sen bakanlıksın. tespit ettiysen kaç terörist olduğunu tut kulağından at hapse."

    imamoğlu: "devletin, twitter'dan soruşturma başlattığına ilk defa şahit oldum. böyle olmaz."

    imamoğlu: "cumhurbaşkanı konuştu, soylu rol kapmak istedi."
277 entry daha
hesabın var mı? giriş yap