7 entry daha
  • sevişirken duyguları ifade etmek yalnız surete mahsus bir marifet değil. hatta yüzden ziyade beden bu konuda daha sessiz ancak daha açık konuşuyor. beldeki çukur, omuzlara yüklenmiş bacaklar, kıvrılan ayak parmakları, sırtı yaralayan tırnaklar, bir sonraki yalayışı hangi noktaya istediğini haber veren kasık devinimleri, kancık suyuyla ıslanmış şapırtılı oturuşlar hazza ve acıya dair hisleri daha cömert ilan ediyor.

    bununla birlikte bilhassa oral seks sırasında kadının yüzünde meydana gelen mevsim geçişlerini görmek ise ayrı bir eğlenceli... gerçi o sırada kim bilir ben ne haldeyim? en sevdiği yemeği oburca tüketen iştahlı bir ağız, venüs tepesi üzerinde yükselen homurtulu bir burun ve kapanmış iki gözden fazlası değilim... komik göründüğüme eminim.

    ancak yine de sevişirken kadının hayali bir çilek tutuyormuş gibi araladığı dudaklarını görmek isterim, benim marifetimle öyle bir an gelsin ki o dudaklar dişlerinin arasında sıkışsın isterim. sıkıntı veren bir kabusta imişçesine başını yastığa gömüp sağa sola çevirişini seyretmek, kabarıp yükselen memelerini avuçlarımla zaptetmek, öpüşlerimi daha berrak hissedebilsin diye boynuna yapışan saç tellerini şöyle bir sıyırmak isterim.

    daha güzeli var, en başa dönelim.

    sevişmekten önceki karşılıklı oyunlarda en uyuşuk ruhları bile kıpırdatan öyle müstesna bir devre vardır ki, o esnada kadında ''keşif merakıyla dokunmak'' hevesi veren bir hava esmeye başlar. bilmek için, tanımak için birçok sorular icat eder, dişiliğin belli belirsiz açılışları sezilir, sokuluşundaki cüret çocuk masumiyetiyle örtülüdür, halbuki dikkat edilse her gevezeliğinde biraz çapkınlık bulmak mümkündür. bir tebessümde, saçlarını atışta veya bir bakışta tabiatına mahsus o ahenkli tavırlar yeniden vücuda gelir, güzelleşir ortalık. erkeğin vesilesiyle, iradesinden bağımsız ve bir kadına en çok yakışan yepyeni bir kimlik kazanır ki, adına arzu denir. işte yukarıda yazdıklarım için değilse bile yalnız bunu görmek için yaşamaya tutunmalı insan, sadece bu yüzden hayatın devamına tahammül edebilmeli.

    hayat... işte hayat böyle anlardan ibaret.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap