• sevişirken insanın aldığı yüz ifadesini seyretmek en krtik anlardan biridir.
    ister sevgiliniz olsun ister fuck buddy ya da adı her neyse tüm bir sevişme anını gözlerinizi kırpmadan izlerseniz ya sevgilinizden ya yaptığınız eylemden nefret etmeniz an meselesidir .
    yaptığım( kadın erkek sayısı eşit olmak üzere) " 10 kişiye sorduk " testimizde kadının ya da erkeğin sevişirken aldığı yüz ifadesine bakmak istemediği farkedilmiştir. "sallama bir yerinden " diyen bayan arkadaşlarımıza bilhassa en haz aldığınız noktada adamın suratına bakarsanız ; gözü kısılır, ağzı yamulur , dudakları büzülür , kaşları çatılır acaip sesler çıkarır dişleri yana kayar aynayı o anda suratına tutsanız o libido kalp atışı bir anda sıfıra inebilir ( ha bundan hoşlananları tenzi ediyorum )
    ısrar ediyorum gün ışığında, gözlerinizi kapatmadan değil gözünüzü ayırmadan sevişmeye devam edin varsa kaydedin sonra izleyin "ıyy national geograpic mişiz " klasik sohbetlerinizi geçtim , adama bi daha bakamazsınız .
    ayrıca yatakta şaşırtan erkek var ki bu , bu konudan biraz bağımsız ama yine de kesişim kümesidir .

    kadınların yüz ifadesine ne demeli derseniz ; evet ,ne demeli ? kadın muazzam bir yaratıktır mide bulandırmaz derim * *
  • filmin sonunu merak edenler icin

    (bkz: orgazm olurken surat ifadesi)
  • "aha şöyle bir ifadedir" denilemez, zira kişiden kişiye, hatta günden güne değişen bir ifade bu. ama ilginçtir, nasıl bir ifade olursa olsun "yemek yermiş gibi" olabiliyor. yani şöyle:

    - aayy çok ekşiymiş

    veya

    - ağzım yandı ufff neden sıcak olduğunu söylemiyorsun?

    gibi...
  • - fedai olm yeni yüz ifadesi almışsın ne iş?
    -yok be olm sevişirken oluverdi işte.
  • çok da dillendirilmemesi gereken ifadedir. yani sonuçta herkesin yüzü komik ve salak oluyodur heralde sevişirken diye düşünüyorum ben.

    (bkz: reca ederim bu bahsi kapatalım)
    (bkz: durup dururken ne gereği var)
  • --- spoiler ---
    friends sezon 08, bölüm 06'da chandler'ın tavşan kıyafetiyle bilek güreşi yaparken ıkınarak aldığı yüz ifadesidir.

    monica: oh my god, chandler is doing his sex face.

    --- spoiler ---
  • karşındaki insana olan hissiyatına göre değişen şekildir.

    yeni tanıştığın ve ilk kez seviştiğin biri ise gerginsindir.

    uzun süredir tanıdığın ve sürekli seviştiğin biri ise mimiksizsindir.

    yeni tanıştığın ve aslında hoşlaşmadığın biri ise gözlerini kaçırıyorsundur.

    ilk kez sevişiyorsan kıçın başın ayrı oynuyordur :(
  • sevişirken duyguları ifade etmek yalnız surete mahsus bir marifet değil. hatta yüzden ziyade beden bu konuda daha sessiz ancak daha açık konuşuyor. beldeki çukur, omuzlara yüklenmiş bacaklar, kıvrılan ayak parmakları, sırtı yaralayan tırnaklar, bir sonraki yalayışı hangi noktaya istediğini haber veren kasık devinimleri, kancık suyuyla ıslanmış şapırtılı oturuşlar hazza ve acıya dair hisleri daha cömert ilan ediyor.

    bununla birlikte bilhassa oral seks sırasında kadının yüzünde meydana gelen mevsim geçişlerini görmek ise ayrı bir eğlenceli... gerçi o sırada kim bilir ben ne haldeyim? en sevdiği yemeği oburca tüketen iştahlı bir ağız, venüs tepesi üzerinde yükselen homurtulu bir burun ve kapanmış iki gözden fazlası değilim... komik göründüğüme eminim.

    ancak yine de sevişirken kadının hayali bir çilek tutuyormuş gibi araladığı dudaklarını görmek isterim, benim marifetimle öyle bir an gelsin ki o dudaklar dişlerinin arasında sıkışsın isterim. sıkıntı veren bir kabusta imişçesine başını yastığa gömüp sağa sola çevirişini seyretmek, kabarıp yükselen memelerini avuçlarımla zaptetmek, öpüşlerimi daha berrak hissedebilsin diye boynuna yapışan saç tellerini şöyle bir sıyırmak isterim.

    daha güzeli var, en başa dönelim.

    sevişmekten önceki karşılıklı oyunlarda en uyuşuk ruhları bile kıpırdatan öyle müstesna bir devre vardır ki, o esnada kadında ''keşif merakıyla dokunmak'' hevesi veren bir hava esmeye başlar. bilmek için, tanımak için birçok sorular icat eder, dişiliğin belli belirsiz açılışları sezilir, sokuluşundaki cüret çocuk masumiyetiyle örtülüdür, halbuki dikkat edilse her gevezeliğinde biraz çapkınlık bulmak mümkündür. bir tebessümde, saçlarını atışta veya bir bakışta tabiatına mahsus o ahenkli tavırlar yeniden vücuda gelir, güzelleşir ortalık. erkeğin vesilesiyle, iradesinden bağımsız ve bir kadına en çok yakışan yepyeni bir kimlik kazanır ki, adına arzu denir. işte yukarıda yazdıklarım için değilse bile yalnız bunu görmek için yaşamaya tutunmalı insan, sadece bu yüzden hayatın devamına tahammül edebilmeli.

    hayat... işte hayat böyle anlardan ibaret.
  • o ki ifadeler içinde en yapmacıksız, en içten ve
    en doğal olanıdır. bilhassa kadının yüz ifadesi ruhların huzra kavuşturulması adına çıkılan yolda erkeğe yön tayin eden bir kutup yıldızıdır. onda sözcüklerle açıklanamayan beklentiler, arzular, istemler, ödüller ve cezalar vardır.

    erkek ki hazzn doruklarnda amcığın derinliklernde gezer iken gözden kaybolmamak, pencere camı titreyip gibi erkenden boşalmamak, huzra kadından önce varıp onu yarı yolda bırakmamak adına arada bı o şehvet dolu haritaya bakıp kadının konumunu tespit ve tayin etmeli ve kendini ona göre yeniden biçimlendirmelidir. kadını mutlu etmenin yolu yataktan geçer. mevcudiyetinin ve istikbalinin
    yegâne temeli budur.
  • limon yemiş gibi
hesabın var mı? giriş yap