5 entry daha
  • 2021 verileri dün sabah mailime ulaştı. 176 ülke içinde 5 parametre ele alınarak yapılan indexte 103cü sırada yer alıyoruz ve kategorize edildiğimiz yer hibrit rejim olarak geçiyor.
    demokrasi ile diktatörlüğün arası bir konumda biz sağa tarafın ucunda bir konumdayız.pakistan nijerya ve fil dişi sahilleri ile yarış içerisindeyiz. seçim sürecinin şeffaf olmasının puanlanması 3.5/10 şeklinde olmuş gayetnet katılırım bunun en iyi örnekleri doğudaki oy pusulalarının kaybıolması ve istanbul seçiminin 2ci kez tekrar edilmesi ve birinci sonuçlardan farklı çıkması en temel örneği olmuştur.
    hükumet işleyisi 5/10 no comment.
    siyasi katılım 5.56/10 bunun sorumluluğu tr'deki seçmen yapısından kaynaklı bir major faktör olarak önümüze sürülüyor.
    siyasi kültür 5.63/10 muhalefet üzerindeki baskı ve yönetimin adil olmamasından kaynaklı oluşan bir çok faktör var ve her partide özellikle bu dönem fazlasıyla bunu yaşayıp görüyoruz.
    sivil özgürlükler 2.06/10 bu eser şu an ki hükümetin biz gençlere verdiği en büyük zarar diyebilirim. özgürlük endeksinde olmamız bile bana şaka geliyor bi bakıyorum 10 üzerinden 2 şu an yaşadığımız duyguların tercümanı olur niteliğinde. burası orta doğu burada refah,özgürlük ve liyakat beklemeyin
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap