4 entry daha
  • ilk bölümün dvd screener'ı paylaşım ortamlarına düşmüştür. sonbaharda yayınlanacak ilk bölümün birkaç farklılık gösterebileceğini de göz önünde bulundurarak ilk bakışta diyebiliriz ki;

    --- spoiler ---
    dizi, japonların true blood adıyla sentetik kan üretip piyasaya sürmeleri sonucu vampirlerle insanların içiçe yaşadığı bir dünyada geçiyor. ana karakterimiz sookie stackhouse* ise büyükannesi ve abisi ile louisiana'nın küçük bir kasabasında yaşayan, zihin okuma yeteneğine sahip genç bir garson kız. bir gün sookie'nin çalıştığı bara bill compton* adında bir vampir geliyor ve anında sookie'nin ilgisini çekiyor (çünkü vampirler beyin dalgası yaymadığından bill'in düşünceleri duyulamıyor ve insanların düşüncelerini duymaktan daralmış sookie bill'in yanında rahatlıyor). sonrası da malum zaten, olaylar gelişir.

    ilk bölüm durgun yapısıyla klasik vampir dizilerinden hoşlananları gafil avlayabilir, zira hararetli bir dövüş sahnesi, kan gölü ya da küle dönüşen vampirler barındırmıyor. şu aşamada daha çok "vampir temalı küçük kasaba draması" gibi görünüyor.

    bakalım alan ball yeni bir televizyon efsanesine daha imza atabilecek mi, heyecanla bekliyoruz.
    --- spoiler ---
1622 entry daha
hesabın var mı? giriş yap