• cumhurbaşkanı tarafından ortaya atılan iddiadır.

    şimdi sorarım:

    *ihtiyacım olduğu halde ne burs aldım devletten, ne de kyk yurdunda kalabildim. babam sanayide çalışıp çabalamadı da beni sen okuttun öyle mi?

    *burs vermediğin gibi öğrenim kredisi adı altında verdiğin parayı iki katı olarak ödememi bekliyorsun. iki katı ibaresi abartı değil yaklaşık 30bin lira verdiğin kredinin geri ödemesi 60bin lira. öğrenciye faizle para veriyorsun ve sen okutuyorsun öyle mi?

    * hangi tıp öğrencisine öğretim materyali sağlayabildin? textbook fiyatları almış başını uçmuş, bir steteskop bile kaç para olmuş. sen okutuyorsun öyle mi?

    *2 yıl öğrenim stajı süresince klinikte ayak işleri yapan ucuz iş gücü olarak kullanılmamıza göz yumdun. intörnlükte personel gibi çalıştırıp, nöbet tutturdun. tam zamanlı çalışıp nöbet tutmamıza rağmen asgari ücretin dörtte birini ancak reva gördün. ve bizi sen okuttun öyle mi?

    *mezun olmamıza rağmen senin atadığın yerde 2 yıl hizmet zorunluluğu koydun. bu görevi yapmayanların diplomasının diğer kurumlarda geçerli olmayacağını söyledin. ve bizi istediğin yerde, istediğin fiyata çalıştırıp yine sen okutmuş oldun öyle mi?

    hadi oradan!

    edit: bir yere kaçmıyorum, buradayım. şunu da eklemek isterim özel üniversiteler başarılı öğrencilere tam burs sağlıyor. devlet üniversitesi olmasaydı da doktor olabilecek bir sıralamaya sahiptim.
284 entry daha
hesabın var mı? giriş yap