1 entry daha
  • efendim, çakma hippiler ülkemizde özellikle soulclipse 2006 ve sonrasında ortaya çıkan bir takım varlıklardır.. her zaman olduğu gibi yabancı kültürün altyapısını hiç araştırmadan "drank!" diye görsel kısmını aldığımızdan ötürü bu şahıslar nepal'den, katmandu'dan, hindistan'dan kıyafet getiren veyahut getirdiğini iddia eden yerlerden bol aum'lu, shiva'lı, ganesh'li kıyafet ve aksesuar alışverişi yaparlar, lakin kabuğu değiştirmenin iç kısmın da değişeceği anlamına gelmeyeceğini hala öğrenememişlerdir..

    işin hippilik kısmını özellikle maddiyat / mal / para mevzubahis olduğu zaman öne çıkartırlar.. örneğin "peace dude, versene bi' sigara" veya "cümleten namaste, 5 lira versene aaabi bira alıcam" gibilerinden arada kalmışlık abidesi cümleleri kendilerinden bol bol duyabilirsiniz..

    converse giyen çakma hippilerin artışının sebeplerinden biri de yeşilçam sokak'ta soulclipse 2006 sonrasında yapılan 2 adet ravedir.. zamanında o sokağı napalm ile temizlemek gibi enfes bir fikrimiz olan arkadaşlarımın benim askere gitmemden faydalanarak bu sokakta düzenlediği ravelerden sonra pek çok taksim bitlisi ve türevi, çakma hippiliğe terfi etmiştir ve hayatını şu an bu şekilde sürdürmektedir..

    bu çakma hippi, yandan freak kişiliklerin örneklerini özellikle açık alanlarda düzenlenen psytrance partilerinde -malesef ki- bol bol görebilirsiniz..

    ayrıca samatya'nın benden duyduğudur..
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap