52 entry daha
  • dün kendimi don tişört mutfakta buldum. fakat daha ilginci var ki acaba bu uyurken gezme işine çözüm bulmasam mı diyorum. boya seçiyorum uyurken. evet doğru okudunuz. resim yapacakmışçasına hazırlanıyorum.

    bu durum ilk kez başıma geldiğinde mutfak tezgahının üzerinde hem itina ile seçilmiş hem resim yapmaya hazırlanmış boyalar buldum. ertesi gün onları kullanarak resim yaptım ve baya da başarılı oldu.

    ikincisinde ise; yine sabah uyandığımda, orta sehpanın üzerine ayrılmış boyalar buldum. yalnız renkler o kadar mı güzel olur ya. bayıla bayıla bir resim de onlarla yaptım ve açık ara en sevdiğim resmim o şimdi.

    ve bugün ressam bir arkadaşımla buluştum. uzun zamandır resim yapmadığım için (uzun yıllardır) acaba şimdi nasılım diye ona sordum. renkleri çok iyi kullanıyorsun dedi. bırakma resim yapmayı sakın diye de ekledi. ben o renkleri uyurken seçiyorum dedim. önce anlamadı, yatmadan önce hazırladığımı falan düşündü. hayır dedim, uyurken seçiyorum.

    oun dışında sanırım uyumadan önce aklımdan geçirdiğim şeyleri yapıyorum uykumda. uyku testine gireceğim bakalım. keşke renk seçme ve resim hazırlığı yapma işi baki kalsa. bilemiyorum.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap