55 entry daha
  • kronik, umutsuz, ataklardan dolayı şaftı kayan ve hayat kalitesi yerlere düşen bir migren hastasıyım. literatürde sözü geçen hemen hemen her şeyi denedim. nörologlar topamax alternatifini yan etkileri sebebi ile en sona koymuşlardı. artık çaresiz olduğum ve şifa için her şeyi yapabilirim dediğim bir süreçte ben de migren tedavisi için başladım.

    bakın ben kolay kolay ilaçların yan etkilerinden etkilenmem tolerasyonum iyidir. yalnıx topamax bana aşırı ama aşırı yan etki yaptı. doktor başlangıç dozu olarak 25 mg vermişti. üstelik bu minik dozajda bile şaftım kaydı.

    ne oldu derseniz öncelikle el ayak üşümesi falan oldu onu geçtim. ifade etmekte zorlanıyorum tımarhaneye kapatılmış ve ağır ilaçların etkisiyle etrafa boş boş bakan insanlar olur ya hah aynen öyle oldum. bir köşeye büzüşüp, gözlerim kocaman açılmış şekilde, kalbim deli gibi çarpıyor ve istemsizce derin derin nefesler alıyorum. üstüne kendimi bir rüyanın içindeymiş gibi hissediyordum. çekmeceden bir şey almak gibi basit bir işi bile yapamaz hale geldim. bilişsel kayıpları falan hak getire zaten ve bana bu etkileri sadece 25 mg tek doz yaptı. böyle olunca bu ilacı kullanabilmem ihtimal dışında kaldı ve bir daha da almadım. bu kadar ağır yan etkileri olan bir ilacı migren tedavisi için vermeleri sorgulanması gereken bir durum. insan düşmanını bile etkisiz hale getirebilir. gerçekten ihtiyacı olan epilepsi hastalarına şifa diliyorum.

    şu dünyada migren kadar yanlış tedavi edilen ve sömürülen başka bir hastalık var mı acaba.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap