22 entry daha
  • bu israfil kurtcephe kim biliyor musunuz?

    2008 yılında aü rektörlük seçimlerinde seçimlerin galibi yüzde 40'ın üstünde oy alan üniversitenin eski rektörü ve genel cerrahi profesörü mustafa akaydın olmuştu.

    israfil kurtcephe açık ara ezilmişti. akademik geçmişi, uluslararası yayınları, idarecilik geçmişi akaydın'a kıyasla yerlerde sürünüyordu.

    ama dönemin akpli cumhurbaşkanı abdullah gül, pek çok üniversitede yaptığı gibi milli iradeye saygısızlık ederek akaydının üstünü çizdi ve bu fetöcüyü o kadroya atadı.

    neden böyle yaptığı ile ilgili de tek bir gerekçe sunmadı.

    yani üniversitenin bütün kadrolarını fetöcüleştiren, kadın düşkünü bu herifi bizzat abdullah gül atadı.

    başka sözüm yok.

    edit: ayrıca akaydın döneminde akdeniz üniversitesi tıp fakültesi karaciğer nakli başta olmak üzere organ naklinde avrupa birincisi oldu. hacettepe ve ankara tıp mezunu son derece kalifiye hocaların yetiştirdiği genç cerrahlar akdeniz üniversitesi'ni hacettepe, ege, gazi, ankara tıp gibi bir türkiye markası yaptılar. hatta avrupa markası yaptılar. bu başarıların hepsi abdullah gül'ün atadığı bu rezil fetöcü sayesinde imha edildi. aünün sağlam hocalarının hepsi üniversitedeki siyasi ortamdan kaçıp ya özel muayenehanelerini açtılar ya da memorial, medicalpark gibi özel hastanelere gittiler.
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap