4 entry daha
  • üst edit: rhodıum zorlu center rolex mağazasını da aradım. tek bir tane bile stok yok! ayrıca bu mesele rolex meselesi değil. bugün konu bu olur, yarin dom perignon sampanya veya cartier ürünleri. bana gore piyasasi olan her sey yatirim aracıdır...

    üst edit2 ; geçtiğimiz günlerde eksi itirafta debeye giren entrym de alex abimden bahsedecegimi yazmıştım. demekki günü gelmiş. alex'in saat/taki konusunda bana katkisi büyüktür. yetistirebilirsem hikayeyi bu gece yazacağım.

    **********

    rolex bir yatırım aracıdır. ve bunu yapana " mal" diyorsanız. o mallardan biri de benim. bir konuda bilgi sahibi olmadan konuşmak mallıktır.

    avmlerde sıkça rolex mağazası görürsünüz . ancak saat almanız çok mümkün değildir. ortalama 8bin euro olan saati, liste fiyatı üzerinden satın almanız için çok iyi bağlantılara sahip olmalısınız.

    orijinal bir rolex ürünü, sertifikasiyla birlikte dünyanın her yerinde paraya dönüştürülebilir taki/ aksesuar, zati eşya gibi değerlendirildiği için kolunuzdaki saat gümrük gibi engellere takılmaz. çünkü yurt dışına çıkarken ülkeden çıkartabileceginiz para miktarı bellidir. ve rolex gibi saatlerle bu yasağı delebilirsiniz.

    ayrıca rolex bu kategorideki orta sınıf bir saattir. rolexden çok daha pahalı saatler vardır.

    bir rolex mağazasını arayın, ellerinde hangi model saatler olduğunu sorun, bakalım nasıl bir cevap alacaksınız (?)

    birgun 1kg külçe altın ve rolex almak arasında kalsam, rolex alırım.

    edit: bu sözlük gerçekten enteresan bir yer. 500 den fazla ekonomi yazısı girmişim, hayatım boyunca finans alanında üst düzey işler yapmışım, ihtisasim iktisad; akıl verenler mi dersin, mal demek de israrci olanlar mı dersin, parayı kripto olarak yurt dışına çıkart diyenler mi dersin ne ararsan var.

    biraz önce kanyon avm rolex mağazasını aradım. "elinizde hangi modeller var " dedım.
    "birçok model var ama hepsi ikici el "cevabını aldim . birisi size bir şey anlatıyorsa önce bir dinleyin. bundan ne öğrenebilirim diye düşünün. aksi halde üzerine bastiginiz çimenden bir farkınız kalmaz.

    bakın arkadaşlar siz daha sütten kesilmemisken, ben rodyum alip/satiyordum.
    (bkz: #112634914)
470 entry daha
hesabın var mı? giriş yap