11443 entry daha
  • olum barış'a kızıyorduk ama hakkını yemişiz lan. özür dilerim barış, sen sakattın oyun oynamıyordun ödüllerden yiyordun. ama sakat olduğun için oynayamıyordun... kameralar beni çeksin diye, erkeğini etkilemek için çiftleşme dansı yapan örümcek gibi hareketler yapmıyordun.

    ama bu evrim ve nisa ne ayak lan? oyun kazandıkları da yok. her güzel ödüle gidiyorlar amk. acun hala bu ikilinin fanları dışında sevilmediğinin farkında olmadığı için partili martili ödüllerde bunları ekrana çok veriyor ama sosyal medya kullanmayan, normal bir şekide tvden izledikten işine gücüne giden, hayatları survivor olmayan insanlar; nisa için 2 tahtası eksik, evrim içinse mahalle karısı gibi diyor sdajoıdsaoda kulaklarımla kaç kere duydum.

    acun medya 2020 ve 2021 yılında yaptığı gibi yine sosyal medyaya çok oynuyor ama gerçek survivor izleyicisi onlar değil. sosyal medyadaki bilmemne fanı olan sapıklar bu programı ayakta tutmaz, tv izleyicisi tutar.

    neyse, ben anti değilim. geri zekalı insan sevmiyorum. 7 yaşındaki yeğenim, nisa ile aynı hareketleri ilgi görmek için yapınca ''siktir git lan başımdan seninle mi uğraşıcaz'' diyip yolluyorum. ilgi bekleyen şımarık çocukları sevmiyorum dsajodsajoas xd
4855 entry daha
hesabın var mı? giriş yap