42 entry daha
  • http://www.ntvmsnbc.com/news/454940.asp

    kucucuk kiz cocuklari ne idugu belirsiz adamlara emanet, izinsiz, hukuksuz, kayitsiz binalarda...kimbilir hangi tarikatin ya da rant avcisinin elinde sozde egitiliyorlar. ana baba olacak insanlar da hic dusunmeden, sorgulamadan, kime neyi nasil emanet ettiklerine kafa yormadan yollayiveriyorlar evlatlarini. sonrasi tufan, hastane kapisinda kavruk tenli, gozlerinin aki inci gibi parlayan masum kiz cocuklari agliyorlar. korkmuslar, yaralanmislar ya da daha kotusu tonlarca beton altinda geleceklerini kaybetmisler.

    aman siyaset yapmayalim. aman kapayalim agzimizi olulere, acili ailelere saygi gosterilim, degil mi? eger insanlarin vicdani ve ahlaki ufacik kiz cocuklarinin akil almaz bir cehalet ve ihmal sonucu oldurulmesini kabul ediyorsa, eger onlarin hesaplarini sormuyor, olumlerinden sorumlu olanlara ofke duymuyorsa biz ne diyelim? odu kopuyor kimilerinin sozde kutsallarina leke dusecek diye. oysa insan hayatindan hele cocuklarinkinden daha kutsal ve uzerine titrenmesi gereken ne vardir dunyada ben bilmiyorum. aklim, vicdanim, insanligim kabul etmiyor.

    dinen "kaza"dir diyip, "nasilsa namaza kalktiklari sirada olduler, cennete erecekler" diye dusunup aninda huzur bulanlar, bu cocuklari sahipsiz birakan cehalete bogulmus aileler, denetim gorevini yapmayan, onlari koruyamayan "yetkililer", ya orumcek baslamis fikirlerini yaymak ya da para kazanmak icin kanunsuz sozde kurslar acip kendilerine emanet edilen canlari sorumsuzca harcayanlar...hepiniz sorumlusunuz! duymak hosunuza gitmese de o 17 kiz cocugu artik gulemeyecekse mesulu sizsiniz. ve umarim hesabini obur tarafa kalmadan bu dunyada mahkemelerde verirsiniz.
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap