• hala enkaz altinda 20 kadar ogrencinin oldugu yurt
    ayrica yaralilardan ikisinin de durumu cok agirmis.
  • cnnt turk de yer alan belde sakininin anlatimiyla;

    olu sayisi 11 oldu 2'sinin basi ezilmisti, yurt suleymancilarindi

    allah nasil biliyorsa oyle yapsin diyesi geliyor insanin, olumun & kazanin dini mi olur mezhebi mi ahanda bunlarindi lafi mi olur? en onemli haber buydu aklinca. suleymanciymis peh. ateist olsa ne fark eder? insandilar insan.

    yazik be hala cikartilmaya calisilan canlar var orada gercekten yazik
    ne diyeyim, aferin...
  • "ahiretleri kurtuldu, şehit oldular" denecektir burda ölen öğrenciler hakkında.

    edit: 12 saat içinde haklı çıkmış bir tahmindir. katliamın haber alınmasından saatler sonra yapılmıştır. günler sonra ailelerinin şikayetçi olmaması ile zirveye ulaşılmıştır. en kötülenmiş entrimdir. tahminim ve umudum entriyi yanlış anlamış laik kardeşlerin kötülemiş olması (şehit oldular işte iyi oldu onlar için falan dediğimi sanıp), dini hassasiyetle yapanları da allaha havale edip akıl fikir temnni ediyorum.
  • sabah haberleriyle üzmüş vahhim ötesi olaydır,10 küçük kız ölmüştür,umarım daha fazla olmaz.
  • lanet olsun ki yine masum çocuklarımız ölmüştür. bina neden çöktü, ne oldu bilinmiyor henuz ama 13 yaşında 12 yaşında çocuklarımız ölmüştür.

    böyle karambole yaşanan bir yerde nasıl çocuk yetiştireceğiz,
    akşam işten eve dönerken, artık kızıma daha sıkı sarılıyorum.
    belki annesiyle çıktığı bir alışverişte bomba patlar,
    belki anaokulu çöker,

    lanet olsun.
  • olayın olduğu saatlerde herhangi bir metalllica, pink floyd, dream theatre konseri olmamasıyla dahada katlanmayan büyük acı ve kayıp.
    (bkz: laik ateist agnostik aczmendi musveddeleri)
  • 99 depreminde müteahhit hatalarindan veya bilerek, kasten para kazanmak ugruna malzemeden calip yapilan binalardan dolayı o kadar sey yasamisken hala bu sekilde bir binanın çökmesi. işte aci olan budur a dostlar. kim hayatini kaybederse ya da yaralanirsa yaralansin. onemli olan kafa yapisi, dusunce tarzi degil insan hayatidir en nihayetinde.

    muteahhite not: yahu arkadasim sen ki bir bina yapıyorsun ve bu bina bir sanayi tüpünün patlamasıyla yerle bir oluyor. nasıl bir insan evladısın ki böyle bir bina yapabiliyorsun. üflesen uçacak, sıçsan patlayacak. a dangalak seni.
  • akut ekibi olay yerinde çalışmalarına başlamıştır.
  • yeni şafak gazetesinin büyük otobüs mitinge gitmiş rezilliğinin benzeri bir şekilde ele alınmaması gereken yurttur. konu ne yurdun hangi tarikata ait olduğudur ne de yazın tatile gönderilmesi gereken çocukların dini eğitim için yurda kapatılmasıdır. konu daha hayata dair hiç bir şey görmeden ölüp giden çocukların acısıdır ve sadece tarikatçı yurtlarda değil tüm türkiye de çokca görünen kalitesiz binaların yapılmasıdır.
hesabın var mı? giriş yap