2 entry daha
  • zeigarnik etkisi diyorlar işte buna. yarım kaldı ya kafa sürekli onu tamamlamakla meşgul. ee biraz da kusurlu taraf kendisiyse duble acıdan zevk alma hali. bizim insanımız,kültürümüz arabesk. her şey yolunda olsun, gecenin en sessiz kör vaktinde, ben de hassas insanim ben de yaşadım bu aşk nanesini diyerek uzaklara dalacak. sırf özentilik.. samimi olsa yine eyvallah. 1 saat sonra karısının/kocasının kıçında dolanacak. yemeyin..

    hele bir de acısını, aşkını! yalandan sergileyen sürekli saplantılı halini aşk! zannederek geçmişe ve birilerine atıflarda bulunan ezik tipleri burada görünce bile engeli basıp geçiyorum. bunlar enerji vampiri, duygu mastürbatöru, fırıldak a*cı oluyorlar. çok unutamadın sg inzivaya çekil. ama yok bu şekilde birilerine olta atma peşindeler. bu yüzsüzlerden kızına ismini verme hareketi de beklenir. soysuz i*neler bunlar işte.

    son cümlem, beni unutsun hayatımda yeri olmayan herkes. onların hafızasında olmak dahi bana zul gelir. iyi olsaydı zaten yanımda yeri olurdu, yanımda olmayan benden uzak mısıra kaymakam olsun ama lütfen önce beni unutsun.
496 entry daha
hesabın var mı? giriş yap