25 entry daha
  • (bkz: karşı konulamaz küfretme arzusu)

    " devlet gençlerin sağlıklı ve dengeli gelişimleri için her seviyedeki okulda,her dine mensup öğreciler için ibadethane kurmakla yükümlüdür..
    ........
    18 yaşını doldurmamış olanlar yanlarında velileri olmadan otellere giremezken 16 yaşını doldurmamış olanlar yanlarında velileri dahi olsa lokantalara alınmayacak..."

    edibe canım benim.. sen de olmasan kim düşünecek bu gençleri? halleri hal değil görüyorsun, tövbe haşa bir saniyelik sorgulanması bile bin ejderha yılı kazanlarda ağır ağır pişmelerine` :yoksa harlı ateşte miydi lan` sebep olacak şeylerin mantığını arar olmuşlar.. en iyisi sen portakaldaki vitamine kuran kursu aç, tabula rasa halt yemiş analarından full iman doğsunlar ki bir gıdımlık düşünme payı bile kalmasın sabilere. bunun sevabıyla seni kimseler tutamaz artık, öbür tarafta da koltuğun sağlam, özendim bak şimdi..

    ah, bununla da bitmemiş dinsiz imansız sapkın gençliğin üzerine çöken parlak nurun.. o oteller, o plajlar yok mu bikinili cehennem odunlarının fink attığı, yoldan çıkmışların "ateş beni çağırıyooo" demeden deli gibi eğlendiği.. o lokantalar ki içkilerin su gibi aktığı, zavallı gençlerin kör dimağları önünde kafir ana babalarının rakı yudumlarken sabiyi hiç düşünmedikleri..

    onlar düşünmemiş ama sen düşünmüşsün edibe, yüceler yücesisin, nurun doğrudan ışınımla hep üzerimizde olsun, her yaptığın tasarı maddesinde amerika'da yaşlı bir adamın gözyaşlarına boğulduğunu biliyor muydun.. ah edibe hanım ah, tüm devrelerim yanmadan bi sus allasen..
83 entry daha
hesabın var mı? giriş yap