5428 entry daha
  • jahrein taraftarlarına ya da bunu haklı bulanlara sormak istediğim birşey var: aynur doğan eğer terörü övme suçu işlediyse, terörle bağı varsa bu kişinin ülkeye girmesine kim, nasıl izin veriyor? kendisi neden tutuklanmıyor? neden jahrein efendi içişleri bakanlığını ya da savcıları göreve çağırmak yerine, organizasyon şirketine yer kiralamış olan ibb'ye sallıyor, ibb'yi tehdit ediyor. neden öncesinde, bu kadının diğer illerdeki planlamış olan konserlerinden bahsetmedi de; sanki ibb halk konseri verdiriyormuş gibi bir hava estirdi? üstelik ısrarla da bu bilgiyi düzeltmediği gibi ibb'yi tehdit etti.

    bu kadın önceden ankara'da özel bir konser verdi bile. kimsenin de haberi olmadı, kimse ortalığı ayağa da kaldırmadı.

    bakın terör hassas bir konu ve sırf bu yüzden doğru soruları sormak ve doğru tepkiler vermek zorundasınız. ilkel canlılar değilseniz tabii.

    eğer ortada bir suç ve suçlu varsa, bundan içişleri bakanı ve savcılar birinci sorumludur ve bu duruma sesini çıkarmayıp ibb'ye sallayan birisinin samimiyetini sorgulayın derim. amacını ya da kime hizmet ettiğini bilmiyorum ama yüzbinlerce takipcisi olan birisi, eğer şu ortaya koyduğum tutarsızlığı ve dezenformasyonu sergileyebilecek tiynetteyse, onun ne söylediğini değil de; neyi niye söylemediğini de iyi tartın derim. gerisini de takipcileri düşünsün.

    misal, abd terör listesinde olan ya da istihbarat örgütlerince terörle bağı olduğu bilinen birisi gidip de, abd'de konser vermeyi denesin; anında paketlerler onu. içinde bulunduğumuz durumun absürdlüğünü anlayın diye söylüyorum bunu. eğer abd'de yasal bir suçun yoksa, aranmıyorsan da istediğin konseri istediğin kitleye verirsin. beğenmeyen de bilet almaz.

    ne güzel dünya yaaa. emniyetin başındaki bakan, oturduğu yerden herkese terörist damgası vursun ve sosyal medyaki, basındaki bazı tetikçiler de diğer taraftan değirmeni döndürsün. biz de kulağımızın arkasını kim .ikti diye sormak yerine, bu kısır muhabbetlerle uğraşalım.
4460 entry daha
hesabın var mı? giriş yap