48 entry daha
  • bir dönem erikli'nin markası olan ve daha sonra oğuz holding'e devredilen meyve suyu markası.

    ilk çıktığı dönemde çok fazla reklamı yapılmadı. zincir marketlerde ilk olarak a101'de kendine yer buldu. çok iyi hatırlıyorum şeftali aromalı içeceği diğer pek çok markaya göre iyiydi. fiyat olarak ise klasik erikli yaklaşımı olarak pahalıydı.

    sonrasında piyasadan bir süre yok oldu. zincir marketler depoları boşaltabilmek için çeşitli kampanyalarla juss meyve sularını uygun fiyata satmaya başladılar. eski tat korunduğu için gayet alınabilirdi. tanıtım eksikliği nedeniyle beklenen ilgiyi görmedi.

    sonrasında oğuz holding tarafından üretilen hali piyasaya çıkmaya başladı. beklendiği gibi standart aromalar vardı. bir anda ise ne olduysa oldu hindistan cevizi, guava, mango, nar ve ananas aromalı halleri üretildi.

    guava aromalı ve domates aromalı olan hariç tüm ürünlerini denedim. juss şu anda fiyat ve performans açısından benim için en iyi meyve suyu markasıdır. diğerleri fiyat anlamında alıp başını gitmişken kıymetini bilmek gerekir.

    ekşi elma ve armut aromalı ürünleri favorilerimdir. özellikle bim, şok ve a101 tarafından üretilen mağaza ürünlerine göre çok daha iyidir. elbette litresine 9-12 türk lirası verilen dimes, cappy ve pınar gibi markalara alışmış olanları memnun etmeyebilir.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap