4454 entry daha
  • bazı şeyleri yeniden yapmak, yıkıp yapmaktan daha zordur.

    bu iş chp’yle olmaz arkadaşlar, chp bugün ayrılıkçı kürtler tarafından zapt olunmuş bir partidir. ülkenin menfaati ve çıkarına bir harekette bulunması iktidarda olsa dahi mümkün değildir. 55 seçimi kaybeden adamla bu iş hiç olmaz söyleyeyim.

    şuan vatan sevdalısı, rasyonel, atatürkçü çizgide olan kimseyi ne chpde ne akpde barındırmazlar. bu ülke eğer bir reform yaşayacaksa vatansever kitlenin yeni bir parti etrafında kümelenip mecliste bulunan başkanından çaycısına kadar herkesi lağv etmesi gerekir. bu ülke ya zaferi seçer yada sarı muhalefetle aynı bok aynı terane devam eder. benim oyum zafer partisinindir. üyeliğimi yapacağım çevremde kim varsa oy atması için baskı yapacağım.

    zafer partisinin tek sıkıntısı milyonlarca potansiyel oya sahip olması ama insanların zaten oy alamaz oyum boşa gider düşüncesine sahip olmasıdır. sürü psikolojisi çok önemli eğer insanlar zafer partisinin belli bir barajın üstünde oy alacağına inanırsa oluk oluk oy akar. dilerim zafer partisinin düşüncesi çizgisi birgün iktidarda somut olarak yer bulabilir.

    ne yazık ki işimiz çok zor ama zafer partisini güçlü kılamazsak bu ülkeden bir bok olmaz
5839 entry daha
hesabın var mı? giriş yap