3 entry daha
  • evet ama daha fazla almadığı için ağlayacak.

    ülkede yeni ev üretimi durdu. burayı iyi okuyun. ''dar gelirliyi ev sahibi yapmak'' için kurulan tokinin fikirtepede 2025 teslimi projesinde 1+1 60 mt brüt dairesi topraktan satış fiyatı 3 milyon lira.
    pendikte 1+1 ev 1.7 milyon.
    3 ay önce sancaktepede 1+1 kiralık 7000 liraydı...
    geçen ay ata 2 sitesinde 7.5 milyon civarında gezen 25 yıllık villalar 10 milyonu aştı.

    neden inecek ev fiyatları? çok mu ev yapılıyor? demir fiyatları mı düştü? hazır beton rezervi * mi bulduk? ulan neden insin ev fiyatları???

    ayrıca daha bekleyin. iklim krizi nedeniyle sahra altı afrikadan göç olacak. 10 seneye 100 milyon adam bekliyorum. akp veya altılı masadan birilerinin başkanlığında da dünya ile uyum sağlıyoruz ayağına mevlana hesabı yapacaklar bunu...

    türkiye 2023 seçimlerinde mantıklı bir karar vermezse, mülteci politikaları karşıtı bir politika izlemezse mahvolduk.

    yani aklınıza ne geliyor bilmiyorum bu adamları alalım diye baskı yapanlar o günden daha düşmanlar bize... ne geçti elimize? davidson haziranda vizesiz avrupa diyordu? o görüşmede metni okuyan kişi daha yeni açıklama yaptı öyle bir şey hiç bir zaman masada olmadı diye...

    koca bir milletin nasibi bir kaç kişinin yolsuzlukları yüzünden eriyor. kimseye sözümüz geçmiyor eminim değil abd yunanistan veya iran, ermenistanın bile elinde bizimkilerle alakalı bir şeyler vardır. bunlardan kurtulmak zorundayız.
137 entry daha
hesabın var mı? giriş yap