109 entry daha
  • the godfather part 3 ile kanimca oldukca benzesen filmdir. keza part 3'un de tek basina izlendiginde "guzel fim abi" dedirtme potansiyeli olsa da, serinin o efsanevi ilk ik filminden sonra "abi pacino'nun saci ne oyle, abi sofia coppola ne oyle, nereden cikti andy garcia?" gibi sorularla biraz hayal kirmaktadir. t3 de guzel bir film olmasina, izlerken cok az baymasina karsin "abi arnold yaslanmis, abi john connor'a ne olmus oyle, robert patrick'in gelismis modeli bu mu yani?" gibi sorularla hayal kirmaktadir. robert patrick'in gelismis modeli cok guzel gelismis gerci de, dis gorunume odaklanmaktan ici unutmus skynet. bir volkswagen golf rahatsizligi var yani.

    onun haricinde biraz fazla kullanilan klise aksiyon esprileriyle (t2'de bunlarin bir tadi vardi), arnold'un kimlik bunalimi yasadigi sahneyle vs. vasatlastigini dusunurken, hic beklemedigim, ve de filmi kurtaran bir son ile averaj ustu puan almayi hak etmistir. 7.5/10 deyip, yolumuza devam edelim.

    not: zamaninda izlemeyi reddettigim bir filmi 5 yil sonra bana izleten terminator the sarah connor chronicles'a da buradan tesekkurlerimi iletirim.
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap