115 entry daha
  • kaynak: her zamanki gibi götüm haber ajansı.

    düz dünyacılar yine götlerinden uydurdukları verilerle millete atarlanmışlar. bunların götlerinden uydurduğu komplo teorileri yüzünden milyonlarca insan öldü ama hala doymadılar. ortaokul 2 seviyesindeki biyoloji bilgileriyle ve oradan buradan duydukları komplo teorileriyle bir sürü insanı tehlikeye attılar ve hala "haklı çıktık" diye konuşuyorlar.

    hangi konuda haklı çıktınız? en başta virüs yalan ve uydurma dediniz. sonra aşıyla herkese çip takılacak dediniz. sonra aşıyla dünya nüfusunu 2 sene içinde 500 milyona indirecekler dediniz. 5g üzerinden herkesi kanser yapacaklar dediniz. götünüzden uydurduğunuz komplo teorileri yalan çıktıkça yeni teoriler uydurdunuz ne de olsa kaynağınız olan götünüz sonsuz teori uydurabilme kapasitesine sahip. güya dünyayı gizlice yöneten güçler bir araya gelip ultra gizli ve komplike planlar kuruyor ama yozgat'ta kıraathanede takılan 70 iq'lu ortaokul mezunu büyük resimci dayılar orta 2 seviyesindeki biyoloji bilgileriyle bu planları takır takır çözüyorlar. yersen.

    simdi de aşı olan kalpten gidiyormuş çünkü birilerinin kaynının dayısının oğlunun amcasının kuzeni aşı olduktan sonra ölmüş. hatta söylenenlere göre ölenlerin %100'u su içip nefes alıyormus. bence su içip nefes almayı da bırakın. hayatınızda ilk kez dünyaya bir faydanız bulunur.
194 entry daha
hesabın var mı? giriş yap