5 entry daha
  • pandemiden önce gittiğimde memnun kalmıştım. 2 gün önce gittim ve bu kadar kendilerini bozabildiklerini gördüm. hizmet ciddi anlamda sıfır.

    resepsiyonda yarım saat kayıt için bekledim. yemek söylüyorsunuz 1 saate geliyor. odalar kirli, çalışanlarda yabancı uyruklu çalışan var ve türkçe bile zar zor anlaşabiliyorum. garsonlar tamamen kendilerini arap müşterilere adamış. ekmek istiyorsunuz ekmek bile gelmiyor.

    otel, fakir rus ve araplar için ideal bir hale gelmiş. yemek ve kahvaltı dahil paket aldım. akşam yemeğini zorla verdiler ve emin olun köpeğin önüne koysanız yemez. kahvaltı dahil aldığıma zaten pişman oldum. kimse kontrol etmiyor ve herkes kahvaltılıklara abanıyor. ayrıca otele giren kimse kontrol edilmiyor. yani tek kişilik bir kayıt açtırıp, akşam 3 kişi odaya girseniz, size kimse hayırdır demiyor. ayrıca 2 tane düğün vardı otelde ve geç saatlere kadar 2 farklı yörenin sesleriyle günümüze renk kattılar.
    işin özü arap'ları seviyorsanız, temizlik sizin için önemli değilse, hizmet anlayışınız fazla yok ise, ses gürültü önemli değil diyorsanız, yemek kültürünüz yoksa, kimin otelde kaldığını umursamıyorsanız sizin için gayet ideal bir otel.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap