23 entry daha
  • sevgili sözlük,
    bu belki de bu hesaptan atılmış son entry olacak çünkü az sonra bi 10 sene civarıdır sanırım ilk defa bir yazara alenen küfrediyor olacağım. şöyle ki;

    15 dakika kadar öncesinde vurmuşum dalgaya, kafa olmuş taşak gibi yatıverdim. ah o ellerimi mandingo sikeydi de girmeyeydim, sözlüğe bi gireyim dedim. dedim ki, biri trollük yapmıştır, espridir bi' bakayım, bazen güldürüyo namussuzlar.

    ya birader, senin ben ta amına koyayım afedersin. kafamı açtığın yetmediği gibi kalktım bilgisayar açtım daha rahat entry girebilmek için gecenin dibinde.

    bak dostum,

    lisede tuvalette otuzbir çeken duydum, dedim ergenliktir.

    gemideydim, gemide mutfaktan sünger çözüp sünger siken duydum, dedim karaya çok var.

    askerdeydim, adam otuzbir çekmek için her sabah 4te kalkıyordu. dedim ki kadın yok.

    ulan, seni ekşiye iten bu kutlu abazalık nedir? nasıl bir açlıktır? suriyeden mi kaçtın, naptın amk

    ya bunu ben sorunsala da yazardım, hatta buraya istesem "bir yazarın dallamalığı" der tanımımı da girerdim ama başlığın kendisi sorunsal.

    soru ise şu, ya bu amına kodumun sözlüğü neden böyle kanzuk? gerçekten nereye varmaya çalışıyor bu sözlük kanzuk? banlayacaksan banla da soruyu da cevapla nolursun.

    ekleme: arkadaşlar sakinim. işin geyiğini bi' kenara bırakırsak ben tabii ki de üç beş sik yalayıcının iddia ettiği gibi başlık sahibini kıskanmıyorum. herifi aslına bakarsanız siklediğim falan da yok. bir çoğunuz sağolsun eğlendiğini, desteklediğini vesaire belirtmiş. bu gerçekten çok hoşuma gitti. sözlüğe çoğunlukla okumak için girdiğimden dolayı genelde "boş beleş" konular hakkında entry giren bir suserım. muhtemelen de bu sebepten dolayı yazılarımızın ne kadar etkileşim aldığını unutmuşum. benim için şaşırtıcı derecede çok geri dönüş oldu.

    açıkçası sözlükten çok soğudum son yıllarda. bu komikli agresifli entry aslında sözlük'e bir sitemdi. abi, dünya durmadan değişiyor ve bir şekilde sallana sallana ve sallaya sallaya olsa da gelişiyor. neden 20 küsür yıllık, gerçekten 21. yy başları için muazzam bir kitle erişim platformu olan bu site geriliyor? wikipedia yarın öbür gün porno sitesi olsa, youtube kalkıp ben sadece pembe dizi yayınlayacam dese ne dersin kanzuk? abi aynısını yapıyorsun.

    çıldırıyorum, kanzuk. burda kesicem yine. ama şunu bil ki acayip destekçim var. *

    seviyorum seni sözlük. aha bu başlığı açan davar gibilere rağmen.
310 entry daha
hesabın var mı? giriş yap