837 entry daha
  • bu başlıktaki nefret dolu yorumları görünce bana bir kez daha iyi ki yapmışlar dedirten fotoğraftır. bu kadar aşağılık kompleksli ve patolojik derecede doktor takıntısı olan insanların arasında hekimlik yapmak gerçekten zor. bu nedenle yıllardır tus'ta en az hasta görecekleri, insanlarla mümkünse hiç muhatap olmak zorunda kalmayacakları bölümleri seçiyorlar. yurtdışına göçmek de bunun bir ileri basamağı.
    hekimlerin her hareketi bu kompleksli insanlara batıyor, saldırmak için pusuda bekliyorlar adeta, ellerinden gelse çiğ çiğ yiyecekler. hangi vatana ihanetten bahsediyorsunuz? sürekli eğitimli kesime saldırıp vatana ihanet edenler siz çomarlarsınız. acınası olan onlar değil sizlersiniz, hayatınızdan nefret ettiğiniz için mutlu görünen herkese saldırıyorsunuz. mutluluğu için çaba gösterenlere katlanamıyorsunuz. bu tepkilere başka hiçbir anlam veremiyorum, kendinizi çok belli ediyorsunuz. neden bilmiyorum, bu ülkenin insanı böyle. hedef belirleyip onun için çabalamak yerine başkalarını aşağıya çekmeyi tercih ediyor herkes. doktorların hiçbir mesleğe bu şekilde nefret dolu saldırılarda bulunduğunu görmedim ama nedense özellikle mühendisler hep kendi mesleklerinin ne kadar iyi olduğunu belirtme ihtiyacı görmüşler. kimse aksini iddia etmedi ki zaten, nedir bu hissettiğiniz eziklik? bunun nedeni her neyse, sorumlusunun hekimler olmadığı kesin.
    herkes hak edildiği gibi yönetilir, şu yapılan yorumların ülkenin başındakilerin zihniyetinden hiçbir farkı yok maalesef.
376 entry daha
hesabın var mı? giriş yap