4 entry daha
  • (bkz: 28 şubat 2016 ekşisözlük direnişi)
    (bkz: #59097157)

    la nostra pròxima cita d'herman hesse `bozkırkurdu* diu prové de la seva novel·la:
    cita ----------- ----------
    ... la meva cara es va convertir en un mirall gegant.
    em vaig veure a mi mateix. em vaig veure en la meva habitual estat un temps curt, però més alegre, somriure més viva. però va començar a dividir el seu reflex en el mirall abans de mirar honestament parts més precisos. segona, desena, vintena ... saltat a través d'una varietat de formes; ple de mirall gegant fins que harry o les seves parts. amb la velocitat del llamp, que només apareixen davant meu fins que jo arribi a conèixer-los. això harry d'alguna de la meva edat, alguns grans, alguns eren molt vell. alguns eren molt joves. va haver-hi aquells en els nens en edat escolar, adolescents, nens i entremaliat.
    (...)
    "... creus que m'agradaria arribar a crear el seu jugador d'escacs. personalitat?"
    "sí, possiblement."
    "llavors, si us plau, dóna'm unes poques dotzenes de part seva."
    "és la meva pista?"
    "quina és la propera peça que permet dividir la personalitat. no puc jugar sense ells."
    es va dur a terme un mirall. vaig veure que la meva personalitat dividida de nou tots els nombrosos acte, tot i que el nombre havia augmentat. però molts s'han reduït, s'havia convertit en la mida de les peces d'escacs. els jugadors van prendre una dotzena de dits estable i tranquil·la, estès a terra al costat del tauler. d'una banda se sap de memòria moltes vegades o quan va començar a sonar com una veu monòtona repeteix una cosa que llegir.
    "la suposició que l'ésser humà és una constant per a tots, i vostè sap que aquesta idea errònia de les persones infelicitat arrossegament. a més, les persones que moltes ànimes i un sens fi d'un mateix i el conjunt també es diu la bogeria que es divideix en diverses parts. ciències ús d'aquest nom de l'esquizofrènia. justificat perquè no hi ha abundància fins al moment, cap sèrie, insuperables ell no es defineix sota un esquema particular o un clúster. però la ciència cau en algun error, és que estan connectats entre si i amb la pluralitat d'auto sota la interlocutòria dins d'un mateix ordre, ja que assumeixen de durar tota la vida. ha hagut moltes conseqüències desagradables d'aquest error. l'únic interès en el pensament d'ells facilitar la feina dels professors i formadors designats per l'estat i s'està recuperant d'haver de fer front a noves experiències. moltes persones a causa d'aquest error de nou, fins i tot un alt nivell de valor i el lloc que a la comunitat, que es consideren normals malgrat el fet que els elements de prova sense possibilitat de recuperació, o viceversa, moltes persones, la majoria havia rebut un tret al geni boig de la estampilla. per tant, estem tractant de contribuir a la millora de l'ensenyament de les ciències ànima contaminada. fem una crida a favor de les persones que creen art. aquells amb jo fragmentat, pot organitzar les peces d'acord amb el desig de la personalitat prèvia i pot jugar el joc de la vida, ensenyem a la innombrable multitud de moviments. si vostè es resol com iniciar un escriptor d'èxit amb un grapat de persones, també augmentem les parts d'auto-dividida en noves condicions sense parar nous conjunts, que estan creant nous jocs i un nou entusiasme. mira! "
    enginyós i decidit, es va quedar amb la meva part dels dits dels residents. gent gran, joves, infants, dones, alegre, trist, els febles, els forts, àgils i maldestres, tots els seus genolls al tauler ràpidament a jugar el joc. comunitat, la família, els jocs, la guerra, l'amistat i l'enemistat es van dividir en grups sense haver d'esperar, que xoquen entre si el seu propi petit món. abans que els meus ulls es van obrir platet amb sorpresa a mesura que avancen a través de diverses etapes en el joc i la contenció. els tractats fets, van lluitar, ells van establir l'un de l'altre, que es van casar, i es multipliquen. l'escena era una estructura molt concorregut, animat i impressionant.
    a continuació, es va passar la mà ràpidament en el tauler, les peces d'un artista en un únic clúster amb habilitats, de manera conscient fixa de les mateixes parts, relacions diferents i diferent complexitat es duen a terme. el segon joc també era una reminiscència de la primera. ocurrència del mateix material, el mateix món, però era diferents sons i dades.
    arquitecte intel·ligent, utilitzant peces en poder de la mateixa manera contra altres nous jocs. hi havia alguna cosa per a mi en absolut i ben lluny l'un de l'altre, tot i que les similituds de cada joc. ells són del mateix món, era obvi que el nucli comú. però encara era completament diferent.
    cita ----------- ----------
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap