100 entry daha
  • bir erkeği elde etmek, bir ilişkiye sahip olmak, erkeği elinde tutmak vb. kalıbına sahip cümleleri kurarak kadınları bu düşünce şekline yönlendiren birini gördüğümde üzülüyorum.

    keşke kendisinden danışmanlık alan kişiler yorum yazsa da binlerce kadınla çalıştım başarısının gerçekliğini öğrenebilsek. ilişki çözümlemesi böyle mesaj gönder, böyle davran, aramalarına dönme vb. gibi bir şey olamaz.

    * sizi sevmeyen bir erkeğin sevmesi için taktik yapmak yerine sizi sevmeyen bir erkeğe tutunma çabanızın kaynağını fark etmelisiniz.

    * size değer vermeyen bir erkekten taktik yaparak değer görmeye çalışmak yerine değersizlik hissinizin kaynağını fark etmelisiniz.

    * sizinle bağ kurmak istemeyen bir erkeğin size bağlanması için taktik yapmak yerine kaçıngan bağlanan erkeklere çekilmenizin kaynağınızın fark etmelisiniz.

    * size saygısız davranan bir erkeğin size kibar davranmasını sağlamak için taktik yapmak yerine sözlü şiddeti ilk nerede ve ne zaman deneyimlediğinizi fark etmelisiniz.

    her gün taktik yaparak ilişkiyi sürdürmezsiniz. bir gün mutlaka gerçek benliğiniz açığa çıkacak. diyelim çıkmadı, yalanın ağır bir enerjisi vardır. karşınızdaki erkek ne anladığını fark etmese bile yalan enerjisinden dolayı sizden uzaklaşacak.

    mesajlara geç dönmek, aramalara geç dönmek, ilgilenmiyormuş gibi yapmak, özgüvenliymiş gibi davranmak vb. bir süre sonra daha çok üzülmenize sebep olacak.

    davranış kalıplarınızın kaynağını fark ederek çözmenize yardımcı olacak kişilerden danışmanlık alın.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap