1511 entry daha
  • aga sen neymişsin be, bu kadar donanımlı, hitabeti ve kelime dağarcığı bu kadar iyi ve bilgili bir siyasetçi ben uzun zamandır görmedim. 4 saat boyunca yüksek konsantrasyon içinde tane tane mükemmmel cevaplar verdi, ben bile programı izlerken 4-5 defa mola vermek zorunda kaldım kendisi yorulmadı, helal olsun.

    soru sormaya gelen topluluğun iq'su maalesef ortalamanın altıydı ve çok belli olduğu üzere hazırlanmadan gelmişlerdi. hatta bizzat oğuzhan uğur instagramda arkadaşlarınıza hava atmak için zıt çıkışlar yapıyorsunuz saçmalamayın minvalinde konuştu. siyaset okuyan genç beyinlerin daha akıllı sorular sormasını beklerdim.
    “size niye teröris diyoylay yaf ehe ehe” sizin ben okuduğunuz fakültenin kantinini seveyim gençler. yalnız şunu söylemeden geçmek istemem ekşici kızın sorduğu soru mükemmeldi.

    son olarak ekşi sözlükte kendisine terörist veya terör sevici diye hitap eden sığ beyinsizlere tavsiyem ön yargılı davranmadan şu programı tamamen izlemeleri ve ağababaları gibi ona buna terörist demeyi bırakmaları, bi zahmet be!
563 entry daha
hesabın var mı? giriş yap