6 entry daha
  • bana kalırsa jojo diğer shounen seriler gibi güncele gelmek için bir çırpıda izlenmemeli. her sezonun kendisine has bir havası var ve hepsi apayrı hissettiriyor.

    stardust’ı bitirdim o arada golden wind ve stone ocean çıktı ve ben daha diamond’ı yeni bitirebildim. söyleyebileceğim tek şey ise harika olduğu.

    bu sefer bir kötünün peşinde dünyayı dolaşma veya insanlardan önce dünyada bulunan vampir bir ırka karşı dövüşler yok. bunun yerine garip bir kasabada oluşan garip olaylar anlatılıyor. ana karakterimiz lise öğrencisi olduğu için kasabayı kötülerden korumak dışında kişisel zevkleri için de birtakım uğraşların peşinde. manga çizeri bir eleman var, hala uzaylı mı yoksa stand kullanıcısı mı olduğu anlaşılamayan garip bir eleman mevcut. elektrik direğinde yaşayan birisi var gibi gibi.

    kötü karakter de bu sefer en sonda gözüken efsanevi güçlere sahip saf kötüden; daha fazla ekran süresi olan, daha fazla taktiksel güçleri olan ve daha fazla insan olan birisine evrilmiş durumda. hikayenin gidişini onun açısından da izlemek haliyle bize animeye daha geniş bir perspektiften bakmamızı sağlıyor.

    openingler yine olması gerektiği gibi harika şarkılar içeriyor ve animede konu ilerledikçe güzel kurgular barındırıyor.

    kısaca part 4’ün bana göre eksiği yok diğer partlara göre fazlası var diyebilirim. demem o ki dinlene dinlene izleyin. eminim daha çok seveceksiniz.
hesabın var mı? giriş yap