• arkadaşlar merhaba

    size içinde pek çok ekşi sözlük hesabının olduğu bir dolandırıcılık şebekesini ifşa etmek istiyorum.

    bunlara yaklaşık 3 ay önce google adsense üzerinden denk geldim. çok ucuza iphone gördüm. haftasonuydu ve havalede %20 indirim yapıyorlardı.

    1 hafta sonunda bir sürü sipariş alıp vurgunu yapıp kaçtılar.

    siteyi çok profesyonel hazırlamışlardı. hatta a habere bile reklam çıkmışlardı.

    devamında yeni bir siteyle karşımıza çıktılar. site tamamen aynı, renk paleti değişmiş olarak, taktik yine aynı hürriyet.coma bile reklam çıkmışlar.

    bu arkadaşlar ekşi sözlükten bir kaç hesap, şikayet var ve google üzerinden kendilerine bolca olumlu yorum yapıyorlar.

    ve barış isimli arkadaş bunların yeni vurgun yapacağı siteyi ifşaladı.

    devamında olay çığrından çıkmaya başladı. ifşalayan barış isimli arkadaşı artisepetim.com üzerinden iş ortağımız diye telefonunu koymuşlar. ve bu arkadaş bu siteden alışveriş yaptığı için evinin adresi, tc kimlik numarası, ailesiyle olan fotoğrafların hepsini ifşaladılar. ve ıban'ına sürekli para giriş çıkışı olduğu için suçu bu arkadaşın üzerine yıkmaya uğraşıyorlar. ayrıca telefonlarla arayıp ailesiyle tehdit ediyorlar. üzerine arkadaşın hakkında bizim bu artisepetim.com'la bir bağımız yok ticari itibarımızı zedeliyorlar diye dava açmışlar.

    düşünüyoruz ki çok yüksek ihtimal 14 şubata kadar büyük vurgunlarını yapmak gibi bir planları mevcut.

    lütfen yardımcı olun, kimse dolandırılmasın diye uğraşıyoruz.

    ve bunlar şebeke bir kaç iyi insan tek başımıza mücadele ediyoruz.

    eğer bu yeni sitedeki arkadaşların ceo'su, patronu çıkıp bizim bu yeni siteyle bir bağımız yoktur diye durumu açıklayan 2 dakikalık bir video çekerlerse sözümdür sitelerinden ilk alışverişi ben yapacağım.

    ama yüzlerini gösteremezler açıkça söylüyorum bunlar şebekeler. tehditle şantajla insan sindirip güç bela para biriktirip bir şeye sahip olmak isteyen insanların hayallerini çalıyorlar.

    lütfen destek olun.

    edit: güncel sitelerinin linkini paylaşmıyorum. çünkü ticari itibarlarını zedelemek sözlük yönetimi tarafından entry silinme nedeni. ama artisepetim.com dolandırıcılığı yapıp kaçtığı için adını rahatça söyleyebiliyorum. ama asıl yapılması gereken bunlar dolandırıcılığı yapmadan engel olmak.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap