449 entry daha
  • şehirler arası otobüs yolculuğunda, yavaş yavaş şehrimizden uzaklaşırken, koltuğumuza yerleşip hatta yayılıp uyuma moduna girmeye çalışılıyorken, şehrin ışıkları küçülüne kadar takip edilip bir parçacık üzülürken.. kaptanın koca otobüsü minik bir manevrayla yol kenarına çekmesiyle olaylar gelişir..
    otobüsümüz kenara çekilmeden önce muavinin yan koltukta oturan 15 yaşlarındaki genç kızımıza 2 kez uyarısı söz konusudur; 'lütfen cep telefonunuzu kapatınız' dinledi mi ? tabiki hayır. olmadı ayan beyan rezil edeyim dendi mikrofonla tüm otobüs uyarıldı ve kızımız. lakin ne fayda illa dinleyecek o müziği hayret bişey!
    tabi kaptanın siniri tepesine çıktı. otobüsü yol kenarına çekti, otobüsten indi.. gece olması sebebiyle uyuyan otobüs ahalisi korkarak uyandı, kaptan aşağıdan bağırmaya başladı..

    kaptan: gecenin 3'ünde ne telefonu bu terbiyesiz! sevgilinle mi konuşuyorsun..
    yolcular: (hayır sanane diyeceğiz otobüs tehlikeye giriyor kiminle konuşuyor umrumuzda değil de kapat kardeşim artık şunu!)
    içimizden tabi..
    muavin: kaptan telefon değil heralde iphod..(durumu yumuşatmaya çalışıyor)
    kaptan: banane kardeşim neyse ne kapanacak hepsi yoksa gitmiyoruz bir yere burdayız!
    yolcular korku ve şaşkınlıkla kimin telefonun açık olduğunu arıyoruz herkes birbirine şüpheli bakışlar atıyor (sanki brezilya dizisi) o sırada elimde olan iphod un ışığı yanıyor etraf karanlık yanımda oturan arkadaşım bir anda panikliyor..
    arkadaş: napıyorsun kapat kapat yakıcan kendini bak atıcaklar bizi aşağıya kalıcaz burda.
    zamankaybi: bir panik bir heyecan korku herbişeyi aynı anda yaşayarak iphodu etkisiz hale getiriyorum.. ama şüpheli bakışlar altında ezilerek yolculuğuma devam ediyorum..
    (hayır ben de safım heralde desene kardeşim kapat telefonunu senin yüzünden kaldık yollarda dağ başında ne susuyorsun hayret bişey!)
769 entry daha
hesabın var mı? giriş yap