18 entry daha
  • hayattan kopusun notalara dokulmesi gibi ilginc bir adi var. bu ruhsal hastalik psikiyatrik tedavi gerektirir. normal bir depresyon gibi olmadigi icin psikologlarin sozle telkin teknikleri yeterli olmamaktadir. ilac tedavisi sarttir.
    "yemek icin yasamak" ilkesini birakin, "yasamak icin yemek" ilkesini benimseyip uygulayabilecek kadar enerjisi ve hayat bagi kalmaz insanin. hicbir sey yiyemedigim, hergun yedigim iki lokmayi da kusup cikardigim icin gunlerce serum baglanmisti.
    banyo yapmak, dis fircalamak istemezsiniz. zaman icinde kokmaya baslarsiniz, disleriniz pas tutmaya baslar ve zaten hayati, yasami anlamsiz bulan siz, bir de bu fiziksel belirtilerden oturu kendinizden nefret etmeye baslar iyiden iyiye olmek ister ve intihari dusunmeyi hizlandirirsiniz.
    beyin surekli bir islev halindedir ama zihinden gecen hersey olumsuz, hastalikli ve kotudur. yataga yatip, saatlerce uyuyup uyanip, tavana bakip saatlerce dusundugumu hatirliyorum. an geldi "dusunmek istemiyorum, keske bir ameliyatla beynimi aldirmak mumkun olsa" diye aglamistim. dusunmenin can yaktigi nokta da olabiliyor major depresyon.
    su an adini hatirlamadigim 2 ilac sayesinde iyilesmistim. ilaclardan birini aldigimda 30 saat deliksiz uyudugumu hatirliyorum.
516 entry daha
hesabın var mı? giriş yap