59 entry daha
  • endgame'den sonra mcu'yu takip etmeyi bırakmış beni çok mutlu eden bir film oldu şahsen. guardians çizgi romanlarının sıkı takipçisiyimdir ve karakterlerinin kişiliklerini çok güzel oturtmasından dolayı james gunn'a uçsuz bucaksız saygım vardır.

    james gunn'ın guardians'ları çizgi roman ile hiçbir zaman tamamen aynı değildi, sadece rocket ve groot cidden aynı, onun dışında bambaşka kişilikleri var, ki bu benim hoşuma gidiyor, farklı evren. çizgi roman ile tamamen aynı olsa bence sıkıcı olurdu.

    serinin 3. ve son filmi beni gayet tatmin etti bu sebeple, her karakterin hikayesi hem son buldu hem de yeniden başladı.

    --- spoiler ---

    bu arada groot'un sonunda ''i love you guys'' diyişi tamamen izleyicilere bir gönderme idi, yıllar boyunca groot ile birlikte olduk ve sonunda onun dilini biz de anlamaya başladık. hiçbir karakterin groot'un aniden ''ingilizce'' konuşmasına şaşırmamış olması bu teroiyi de doğrular nitelikte.

    rocket ve groot cgi olduğundan dolayı eminim ikisini ileride tekrar göreceğiz, sonuçta ikisi post-credits'de hala aynı takımda (evet, king groot'u görünce benim de ağzım açık kaldı). umarım orijinal groot ve rocket'ın tanışma hikayesini bir gün öğreniriz. çizgi roman evrenindeki tanışma hikayeleri çok tatlı, merak ediyorum mcu'da nasıl olur.

    --- spoiler ---
105 entry daha
hesabın var mı? giriş yap