7 entry daha
  • onuncu bölümüyle önceden çok eleştirmeme rağmen beni benden almış yapım. öylesine zamanım geçsin diye oturmuştum başına ancak içindeki adalet ve kötülüğün masumken yokedilmesi diyalogları ile kocaman bir aferini haketmiştir.

    --- spoiler ---

    erkek confessor' ın dünyaya gelişi, geçmişte yaşanan bir kaç örneğe dayanarak kötü olabilme ihtimallerinin yüksek olma sebebiyle doğumdan hemen sonra boğularak öldürülmek istenmesi, seeker' ın karşı çıkışı ve çocuğu kurtarmak için confess edilmiş babanın çocuğunu öldürmesi önlerken söyledikleri, mother confessor' ın seeker' ı neredeyse öldürmesi ve başbüyücü zedd' i confess etmesi, bu esneda yaşanan beni düşünceler içerisine sokan diyaloglar, mother confessor' un ironik olarak baba tarafından öldürülmesi ve son olarak da yeni mother confessor' ümüz. gerçekten harika tadı damağınızda kalacak bir bölüm.

    --- spoiler ---

    eğer onuncu bölümde yakaladıkları bu başarılı üslubu devam ettirmeyi başarabilirlerse çok daha fazla ilgi çekecekler ve sevenlerinin içini pır pır ettireceklerdir.

    not: anexim uyardı saolsun erkek seeker yazmışım, erkek confessor olmalıydı dogrusu ama artık mucizevi bir şekilde düzeldi ve erkek confessor oldu.
87 entry daha
hesabın var mı? giriş yap