1 entry daha
  • narin falan değilim alüminyum.

    18 yaşımdan beri hayatla tek başıma mücadele ediyorum. kendi arabamın stepnesini kendim takıp öyle lastikçiye gitmişliğim var mesela. işlerim bu kadar yoğunlaşmadan önce her sene en az 1 kere tek başıma ya da bir arkadaşımla beşiktaş maçına gidiyordum, son sezon vakit bulamadım. gibi gibi şeyler. beni böyle yetiştiren rahmetli babamdan allah bin kere razı olsun. kimsenin korumasına ihtiyacım yok. sahiplendirilmeye de ihtiyacım yok.

    sayesinde bu ülkede özgürce çalışıp para kazanabildiğim ulu önder gazi mustafa kemal atatürk'e binlerce kez şükürler olsun. bu zihniyettekiler bunu anlamaz. anca düşmanlığa, kindarlığa çalışır kafaları, kadın 2. sınıftır, 2 kadının şahitliği 1 erkeğin şahitliğine denktir, kadın evde oturup çocuk bakmalı, kocişine hizmet etmelidir çünkü.

    edit: “sen erkek olmuşsun” “sen erkeksisin” diye mesaj atan mallara söylüyorum, bir kadının kendi başının çaresine bakabiliyor olması neden “erkeksi”lik oluyor? bir kadının kendi başına ayakta durabilmesini kendiniz üzerinden tanımlamaya çalışmayın. sözlük zaten bu cinsiyetçi zihniyet yüzünden bu hallere geldi.
242 entry daha
hesabın var mı? giriş yap