22 entry daha
  • kaynak israfıdır.

    dizi olanının gıcık bir müziği vardı ama oradaki hatunlardan birisi hoşuma gittiği için denk gelirse değiştirmezdim. esasında dizinin kendisi de saçma ve gıcıktı. baştaki tanıma uyuyor.

    basılı olanı da tanıma uyar. çünkü ne kılavuzu içine sinerek tamamlayabilirsin ne de biz açıp okuruz. burada bile kadınlar genelde şöyledirler diye bir tespit yapıp detaylıca yazsam hemen "ben öyle deyilim taammığ" diye mesaj geliyor. bir başka modeli de "genelleme yapamazsınız" diyor. e dünya üzerindeki her kadını tek tek tanıyıp kişiye özel yazacak halimiz yok. sözlük burası, geneli kapsaması yeterli yani.

    durum böyle olduğu için çoğu konuda hiç öyle derinlemesine analizlere gerek yok. o an ne istiyorsa bunu iyi süzüp istediğini vereceksin. bunu yaparken de kişiliğini kaybedip kukla olmaman yeterli. asıl sorun da bu sanırım. ona fazla odaklanınca onun gözünde değersiz bir eşyaya, kendine fazla odaklanınca da ilgisiz bir hayvana dönüyorsun. iki durumda da soğuyor.

    dengenin bulunduğu ilişkiler bir şekilde sürüyor. kadınları çözme kavramı da aslında duygusal gel gitlerini idare edebilmekle alakalı. kimsenin onları (özellikle de bol libidolu hormon kokteyli zamanları) anlayacağını düşünmüyorum. çikolatasını, sıcak su torbasını eksik etme gözlerinden kalp saçsın. al sana kılavuzun özetinin özeti.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap