87 entry daha
  • --- spoiler ---

    6'inci sezon 3'üncü bölüm itibariyle jenny'nin yeni aldığı cappuccino makinesi cuisinart em 100 ve cuisinart dcg 20 bıçaklı kahve değirmeni ile bu işi* daha baştan çıkmaza soktugunu gordüğümüz dizi.

    jenny guzelim, seni seviyoruz ama ne yaptığının farkında mısın kuzum? bir de shane'in kaç senelik en yakın arkadaşı olacaksın! hiç mi tanımadın bu kızı sen, şunca zamanda hiç mi öğrenemedin neyi seviyor neyi sevmiyor. valla öyle kızgınım ki artık nereden başlasam bilemiyorum. 6 sezonda bu shane kişisi kaç kere cappuccino içti saydın mı? ben saydım, hiç. peki ne içer bu shane kişisi? ya cafeye gidip çift espresso yada evde french press kahve di mi? hatta 1 litrelik bodum french press'iniz var ya sizin mutfakta ne çabuk unuttun? bu dikkatsizlikle bu kızı nasil elinde tutucan bacim?

    hayır sana niye kızıyorsam.. lan ilene! çık çık çık, çık ordan çık! saklanma bak tepem atmış zaten. jenny'yi maymun ettigin yetmedi bir de döndürdün shane'e "cappuccino içer misin?" diye sordurdun, ordan döndürdün bi alice'e bi tina'ya "bak yeni cappuccino makinem" dedirttin, kahve içmeye uygun bir ortam yaratıp dizi içi gizli cuisinart reklamı yaptınız iyi hoş da cappuccino makinesi ne be? bu cuisinart em 100 bildigin espresso makinesi hem de paslanmaz çelik dış bitirmeye aldanmazsan sınıfında oldukça da kotu bir makine . ama hadi kötü makine yanında iyi bir değirmen ile tatmin edici guzel sonuçlar alabiliyoruz gerçeginden yola çıkıp değirmene bakalım. o cuisinart dcg 20 bıçaklı öğütücü ile espresso yapılır mı ulan? dünya üzerinde bıçaklı herhangi bir değirmenle adam gibi espresso çıkaracak makine var mı? de ki bu jenny kızımız öğüttü de öğüttü (ki öğütmedi, iki kere bastı kapaga birakti, çekirdekler mercimek buyuklugunde duruyor hala, açığa çıkan statik elektrik ve topaklanan kahveler de cabasi) ve öğüttüğü kahveyi portafilter'a alıp, taktı makineye, musluktan su akar gibi akar o espresso. yani kalkıp cappa degil espresso içermisin diye sorsaydı shane'e ve shane mazallah evet deseydi, daha üçüncü bölümün 10'uncu dakikasinda ayrılmışlardı. eli işte gozu oynaşta dizi yapımcıları, bıçaklı öğütücü ıkına sıkına ancak filtre kahve kalınlığında öğütebilir çekirdek kahveyi, asla ve asla daha ince öğütemez! onu da geç bıçaklı öğütücü ile öğütülen kahve parça pinçik olur, halbuki kahvenin tadına etki eden şeylerin başında öğütülmüş kahve partikullerinin homojen olmasi gelmektedir. bir de soylemeden edemiycem, kahve oyle alülaylon pakette agzi açık saklanmaz. siz o sahneleri çekene kadar çoktan bayatlamıştır. burda 6 sezondur kahve uzerine çevirmediginiz dumen kalmadi, "kahvelerine oyle düşkün ki bu kızlarımız" imajı çizdiniz şimdi şu geldiginiz noktaya bakın. tutarsız herifler! puuuuuuuu yazıklar olsun.

    sizin derdiniz tıpkı diğerlerine yaptığınız gibi bu ikisini de ayırmaktı zaten, birleştirdiniz diye iki saniye sevinecek gibi olduk, makineleri gorunce heves kursagimizda kaldi. artık kesinlikle eminim jenny'yi kimin neden öldürdüğüne * * *

    --- spoiler ---
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap